Şarkikaraağaç Hurdacı

Şarkikaraağaç hurdacı ve geri dönüşümcüleri içerisinde ikinci el eşya ticareti yapıyoruz. Hurda eşya alım satımlarında sektörde geçirdiğimiz senelerin verdiği özgüven ile yüksek hurda fiyat listesi sunabiliyoruz.

Hurdanızı almak için dilediğiniz yere geliyoruz. Şarkikaraağaç da hurda alan işyerleri içerisinde çok seveceğiniz hizmetlerimizle öncülük ediyoruz. Şarkikaraağaç merkez hurdacı firma olarak yükseltilmiş fiyatlar ile gönderdiğiniz konuma gelmekteyiz.

Şarkikaraağaçda hurdacı şirketlerinin lideri olarak sunacağımız hizmetleri sizin için okuduğunuz makalede bir araya getirdik. Hurda malzemenizin değerini öğrenmek için vaktinizi iyi değerlendirerek Hurdemsan Metal telefonları ile bağlantı kurarak bir dakika zaman kaybetmeden fiyat teklifi edinebilirsiniz.

Hurdemsan Metal liderliğinde Şarkikaraağaç da hurda alım satım işlerinin kurumsallık ile uygulanmasını sağlıyoruz. Yüksek miktarlı hurda alışverişinde piyasadan yüksek fiyat garantisi sunmaktayız. Şarkikaraağaç hurdacısı bir firma olarak hizmet veriyoruz.

Şarkikaraağaç hurdacı firmamız Hurdemsan Metal hurda satacaklara sürekli hizmet veriyor. Şarkikaraağaç da geri dönüşüm ve hurdacı işletmesiyiz. Alacağımız hurdanın bedelini nakit olarak ödüyoruz.

Şarkikaraağaç’dan hurda malzeme ve az kullanılmış ofis mobilyaları alımlarında hurdaların değerini peşin ödemekteyiz. Şarkikaraağaç da uygulanan hurda fiyat listesi ile alım satım yapıyoruz.

Şarkikaraağaç Hurdacı Firma Numarası

Şarkikaraağaç hurdacı telefonu iletişim bilgilerimizin yer aldığı sayfanın içeriğinde hızlıca tuşlayabileceğiniz konumdadır. Bu yüzden hurda atık fiyatı sormak amacı ile çağrı merkezimizi aramanız yeterli olacaktır. Hemen arayarak, en yüksek hurda fiyat listesi ile hurda malzemelerinizi satabilirsiniz.

Şarkikaraağaç yerinden hurda malzeme alımı faaliyetlerimizi sunduğumuz bölgeler arasındadır. Okuduğunuz gibi hurdacılık doğaya ve geleceğe katkı sağlamaktadır. Sizlerde dilerseniz elinizde bulunan hurdanın geri dönüştürülmesini sağlayıp bize katkıda bulunabilirsiniz. Yirmi dört senedir binlerce kilo hurda metal malzemeyi geri dönüşüm ile Türkiye ekonomisine kazandırdık. Bizim çalışmalarımız ile doğamıza daha fazla zarar verilmemiş oldu.

Şarkikaraağaç’ın Hurdacıları

Şarkikaraağaç hurdacı firma mı arıyordunuz? Şarkikaraağaç’daki en büyük hurdacılık firması Hurdemsan Metal en güzel fiyatı vermeye devam ediyor! Sizde her türde karton hurdası satmak için telefon numaramızı çaldırabilirsiniz.

Doğru hizmetleri sunarak normalden fazla kâr elde etmeye önem vererek standartlarımızı arttırıyoruz. Şarkikaraağaçda hurdacı firması olarak Şarkikaraağaç’ın çevresinde hurdacılık hizmetleri sürdürüyoruz. Her miktardaki hurda eşyalar için uygun araçlarımızı göndermekteyiz. Geri dönüşüm hizmetlerinde Yirmi dört senelik sektörel tecrübeyle faaliyet alanımıza yenilikler getirmeye özen göstermekteyiz. En yakın Şarkikaraağaç hurdacı telefon numaramızı arayarak ulaşabilirsiniz. Isparta’nın her tarafında olduğu gibi Şarkikaraağaç genelinde de kurumsal servislerimizi devam ettirmekteyiz. Deneyimli Isparta hurdacı ihtiyaçlarınız için buradayız.

Şarkikaraağaç Hurda Alan Firmalar

Şarkikaraağaç’ın tüm sokaklarında hurda alım satımı işlerini yapmaktayız. Şarkikaraağaç da adresinizden hurda alım hizmetleri vermekteyiz. Yüksek tonajlı hurda alüminyum, kablo, bakır, kurşun,çinko, demir ve sarı hurda alırken Şarkikaraağaç piyasasından daha yüksek fiyat listeleri uyguluyoruz. Şarkikaraağaç da hurda alanlar içinde profesyonel hizmetler ve deneyimli kadromuzla liderlik yapmaktayız. Müşterilerimizin memnun kalmasına öncelik vererek sürümden kazanmayı amaç edindik. Dolayısıyla her türde hizmeti kapınıza getiriyoruz. Şarkikaraağaçda çinko hurda, torna makinesi artığı, kalay, çelik, antimon zamak hurda almaktayız. Bugün ki makalemizde size Şarkikaraağaç da hurda alan fabrikalarla aramızdaki deneyimlerimizi açıklıyoruz.

Şarkikaraağaç’da Hurda Kablo Alım Satımı

Şehir genelinde fare yemez kablo hurdası, hurda çelik zırhlı kablolar, yeraltı enerji kablo hurdaları, hurda çelik içli kablolar alım satımında en doğru fiyatı vermekteyiz. Şarkikaraağaç da hurda kablo alımı yapıyoruz. Şarkikaraağaç’ın en büyük hurdacısı ile mutlu bir ticaret temenni ediyoruz.

Hurda elektrik kablosu, %30 bakırlı hurda kablolar, %40 bakırlı hurda kablolar, hurda %50 bakırlı kablo alım satımında uzmanız. Şarkikaraağaç’ın her yerinde kablo hurda alanlar arasındayız. Hurda telefon kablosu, ptt kablo hurdası, ptt kablosu içi, ptt kablo içi yağlı (deşe) satarak daha çok para kazanmayı isteyenler bizimle iletişime geçin.

Hurda tek damar kablolar, hurda enye kablolar, karışık kablolar, iç tesisat kablosu hurdası, antigron kablolar alımı yapan hurdacıyız. Şarkikaraağaç’da tonajlı kablo hurdası alırken değerinden oldukça yüksek teklifler gerçekleştiriyoruz. Hurda kablo alan yerler içerikli metni okuyun.

Şarkikaraağaç’da Hurda Sarı Pirinç Alımı

Şarkikaraağaç şehir merkezinde hurda fosfor araiş, sarı radyatör hurdası, hurda MS-58 külçe sarı, sarı pirinç su saati, sarı musluk hurdası, sarı pirinç talaşı, kırkambar sarı hurda alan yerler arasındayız. Şarkikaraağaç hurdacı Hurdemsan Metal olarak MS-64 pirinç sarı araiş hurdası, MS-58 sarı çubuk ucu hurdası, hurda sarı araiş, MS-70 sarı pirinç araiş, çubuk sarı talaşı MS-58 ticaretinde öncü firmayız. Şarkikaraağaç hurdacı firma Hurdemsan Metal firmamız adına hurda sarı alımı yapıyoruz. Buradaki Şarkikaraağaç daki sarı pirinç kg fiyatını grubumuza üye olanlara günlük gönderilmektedir. Sitemizdeki hurda pirinç sarı alan hurdacı konuyu okuyabilirsiniz. Şarkikaraağaç hurda sarı fiyatları sormak için arayabilirsiniz.

Şarkikaraağaç Hurdacı Demir Hurdası Alımı

Demir hurdası, yer kabuğunda çokça alım satımı yapılan metaller içinde bulunur. Sitemizdeki Şarkikaraağaç demir hurda kilo fiyatını dileyene bedelsiz yollanmaktadır. Şarkikaraağaç’da toplama demir, demir talaş hurdası, DKP demir hurdası, extra demir hurdası, teneke hurda alımı amacıyla iyi fiyat sunuyoruz. Toptan demir döküm, hurda inşaat demiri, parça inşaat demiri çubuğu, pik demir hurdası, inşaat yıkım hurdası alım satımı yapıyoruz. Konumdan demir kapı, tufal, asansör hurdası, demir yangın merdiveni, pencere demiri, alıyoruz. Hurdemsan Metal Şarkikaraağaç da hurda demir alan firmalar içindeyiz.
Şarkikaraağaç hurda demir fiyatları sormak için arayabilirsiniz. Güncel demir hurda fiyat listesi istemek amacı ile fazla zaman kaybetmeden arayabilirsiniz. Güncel demir hurda fiyatları gönderimizi okuyunuz.

Şarkikaraağaç da Hurda Krom Alımı

Şarkikaraağaç da hurda krom alan hurdacı firmasıyız.
Şarkikaraağaç hurda krom paslanmaz fiyatları öğrenmek için arayın. Oldukça sert yapısı nedeniyle zırhlı araçların kaplamaları dahil önemli alanlarda krom hurda kullanılıyor. Krom, nikel ile karıştırılarak paslanmaz metal elde edilmektedir.

Isparta Şarkikaraağaç da 430 krom paslanmaz hurda talaşı, 202 kalite paslanmaz krom hurda, krom paslanmaz 430 kalite hurdası, krom paslanmaz 201 hurdası, hurda krom makine parçası, paslanmaz krom 202 hurdası talaşı, hurda paslanmaz krom 201 talaşı alıyoruz. Hurda krom alan Şarkikaraağaç hurdacı şirketiyiz.

Krom hurda alımı hakkında bilgi edinmek amacıyla sayfasının linkine tıklayınız. Size en yakın adresten 316 kalite krom hurda, hurda paslanmaz krom 310 talaşı, krom 304 kalite hurdası, 316 kalite paslanmaz krom hurda talaşı, hurda krom paslanmaz 304 talaşı, krom 310 kalite hurdası alım satımı yapan Şarkikaraağaç hurdacısıyız.

Şarkikaraağaçda Alüminyum Hurda Alım Satımı

Her türlü yüksek tonajlı alüminyum hurda alıyoruz. Şarkikaraağaç hurda alüminyum fiyatları bulunan listemize ulaşmak için arayın. İnce alüminyum talaşı, hurda alüminyum petek radyatör, alüminyum levha hurdası, hurda alüminyum kutu, hurda alüminyum üretim artığı alımı yapıyoruz. Sayfamızdaki Şarkikaraağaç alüminyum hurdası fiyatlarını grubumuzdakilerle paylaşmaktayız. Daha kesin bilgi için sitemizdeki alüminyum hurdası alanlar konuyu inceleyebilirsiniz.

Alüminyum’un simgesi AI ‘dir. Gümüş renkli, sünebilen bir metal cinsidir. Hurdacı firmamıza verdiğiniz önem ve destek sebebiyle müşterilerimize minnettarız.

Alüminyum jant hurda, hurda alüminyum tencere, hurda alüminyum tas tabak, alüminyum bakırlı petek, alüminyum sac hurdası, hurda alüminyum tel için nakit ödeme veriyoruz. Profil, hurda alüminyum piston, araiş, alüminyum sert kartel hurda, alüminyum matbaa kalıbı ticareti yapan hurdacıyız.

Şarkikaraağaç’da hurda alüminyum alan firmalar arasındayız. Konumdan alüminyum curuf, alüminyum eloksallı profil, alüminyum klima radyatör hurdası, hurda alüminyum alikobant alımı yapmak için irtibata geçmenizi istiyoruz. Sizlerin desteğiyle her gün tecrübe elde ediyoruz.

Şarkikaraağaç Hurdacı Hurda Bakır Alımı

Şarkikaraağaçda bakır hurda almak amacı ile yeni bir işyeri oluşturmayı başardık.
Şarkikaraağaç hurda bakır fiyatları öğrenmek için arayın. Hurda bakır petek, hurda, bakır tepsi, bakır levha hurdası, hurda bakır hammadde almaktayız.

Şarkikaraağaç’da hurda bakır alan hurdacı telefonunu hızlıca arayarak kaliteli hizmetin tadını yaşayın! Bakır tencere, bakır lama, tel, hurda TTR kırma granür, büyük boy bakır kazan alım satımı yapılır. Şarkikaraağaç genelinde bakır hurdası alıyoruz.

Bakır kırkambar hurdası, bakır boru hurda, yanık bakır hurdası, kalın bakır profil hurda, bakır kızıl talaş, hurda soyma bakır, kırma antigron alıyoruz. Hurda bakır alımı sitemizde daha geniş bilgi mevcuttur. Hurda bakır fiyat listesi Şarkikaraağaç için geçerli olmayabilir.

Hurdacılar Sitesi Şarkikaraağaç

Şarkikaraağaç OSB hurdacıları arasındayız. Hurdacılık yaparken ayrım yapmadan alıp satıyoruz. Nema 46, Nema 17, Nema 34, Nema 23 step motor hurdası alımı yapmaktayız.

İmalat artığı, motor hurda, hurda karbür, hurda nikel şablon, titanyum alım satımı yapmaktayız.

Isparta Şarkikaraağaç hurdacılar sitesi içinde hurda alım hizmeti vermekteyiz. Katiyen hurda araç veya motosiklet hurdası alım satımı yapmamaktayız. Bu sebep ile hurda veya ikinci el oto yedek parçası almak amacı ile aramayınız. Bundan eminiz Şarkikaraağaç sanayi sitesinde çıkma araba yedek parçası işleri ile meşgul olan yerler mevcuttur. Lütfen bu tür işleriniz için o işi yapanları arayın.

Çinko Hurdası Alanlar

Açık gri mavimsi renklidir. Şarkikaraağaç da çinko levha, çinko çatı sökümü alım satımı yapıyoruz.

Elementler arasında yer alan çinko halojen, siyanür, amin, amonyak iyonlarıyla kompleks bileşikler oluşturur. Çinko, eski dönemlerden beri biliniyor. Fakat üretim şekli ve kullanımı tam öğrenilemediğinden başka metallerle karıştırılarak kullanılmıştır. Çinko metali, yerkabuğunda en fazla miktarda bulunan metal elementlerden biridir.

Raf Hurdası Alan Yerler

Genelde ticari hayatını sonlandırmış depolardan satın aldığımız ürün reyonları, market rafları, hurda çelik raflar, demir raflar, hurda mağaza rafları arasından bizim seçtiğimiz kullanılabilir durumda 2. el raf satan hurdacılar içindeyiz. 2.el raf ihtiyaçlarınızda çıkma raflarla hizmet vermekteyiz. Fiyat listesini incelemek için hurda raf alan firmalar sayfamıza göz atmanız yeterli olacaktır.

Hurda depo rafı alıyoruz. Şarkikaraağaç hurda raf fiyatları listesine ulaşmak amacıyla mobil numaramızı aramanız yeterli olacaktır.

Şarkikaraağaç Fabrika Yıkımı ve Makine Sökümü

Yıkım işi yapmak iş sağlığı sebepleriyle risk taşıyan işler içerisinde sayılır. Uzmanlık alanı yıkım olan personeller tarafından yapılmalıdır. İnşaatların yapılış projeleri kendisine özgü olabilmektedir. Bu nedenle yıkım biçimleri farklıdır. Şarkikaraağaçdaki fabrika söküm ve bozumu işinde profesyoneliz. Fabrika sökerken yıkıma hazırlanan iş yerinin etraflıca dolaşılarak gerekli aletlerin seçilmesi uygun olur.

İkinci el Endüstriyel Lokanta Ekipmanları Alımı

2. El sanayi tipi restoran ekipmanları alıyoruz. Temiz tabak kurutma makinesi, cam bardak kurulama makineleri, tezgah üstü dolap, bardak, tabak, servis bıçağı, paslanmaz krom kazan, tencere, tava, tepsi satanlar bizimle irtibata geçebilirsiniz. Temiz kullanılmış olan mermer tezgah, çamaşır makinaları, pizza dolapları, tezgah altı 2 kapaklı dolap, endüstriyel bulaşık makinaları, buz makinesi alıyoruz. Ayran köpürtme makinesi, bakır işlemeli çay dobajı, tabldot, kıyma çekme makinesi, su sebili, kahve makinesi, mısır arabaları alıyoruz. Elimizdeki teşhir dolapları, döner ocağı, hamur kazanları, restoran tipi set üstü meykap, paslanmaz krom yemek dilendiricileri, dinlendirme küveti, krom paslanmaz evye, paslanmaz krom davlumbaz, lokanta tipi aspiratör vb endüstriyel tipi otel ve mutfak aletlerini görmek için siz kıymetli potansiyel müşterilerimizi depolarımıza bakmaya davet ediyoruz.

Plastik Hurda Alımı

Adresten beyaz şeffaf naylon, pimapen hurdası, mavi, kırmızı kapak hurda, hurda kırkambar plastik, temiz pet şişe alıyoruz. Şarkikaraağaç ın tamamında polipropilen, hurda jelatin, ABS plastik hurdası, polistiren alım satımında öncüdür. Şarkikaraağaç hurda plastik pimapen fiyatları öğrenmek için arayın.

Plastik hammadde; hidrojen (H), Azot, Oksijen, Karbon (C) ve bazı organik veya inorganik elementlerle oluşturulan monomerle polimer malzemelerin adıdır.

Şarkikaraağaç Sac Hurdası Alım Satımı

Kapı, varil, çatı kaplaması, sandviç panel üretiminde kullanılmaktadır. Çeşitli gemi ve uçak gövdelerinde, tekerlekli arabaların kapılarında sıklıkla kullanılmaktadır. Kapı, çatı kaplaması, sandviç panel, varil üretimlerinde sac elvha kullanılmaktadır. Tüm bu saydığımız malzemelerin atılına hurda sac levha denilmektedir. Sac; genellikle demirlerin kalın veya ince levha haline getirilmiş biçimidir. Merdane ile farklı inceliklerde düzleştirilerek üretilir. Kullanım alanına göre belirlenmiş boyut ve ebatlarda kesilir.

Bağ kulübesi çatısı kapatmak amacı ile kullanılabilir. Şarkikaraağaç da sac hurdası satmak maksadı ile şimdi arayın. Hurda sac geri dönüşüm firmaları tarafından toplanmaktadır.

Şarkikaraağaç Güncel Hurda Fiyatları

Güncel Şarkikaraağaç hurda fiyatları sormak için hemen arayın. Tecrübeli firma olarak hurda alımlarımızı yükseltilmiş Şarkikaraağaç hurda fiyatlarıyla gerçekleştirmekteyiz. Hurda çinko fiyatları 2022 içeriğiyle yazılmış metne göz atın. Burdaki Şarkikaraağaç hurda fiyatları anlık olarak güncellenmektedir.

Jeneratör Hurdası Alım Satımı

Geçici olarak elektriğe ihtiyaç duyulan yerlerde elektrik jeneratörlerinden yararlanılmaktadır. 2.el jeneratör alım satımı yapıyoruz. Şarkikaraağaç 2.el jeneratör fiyatları sormak için arayın.

Kullanıma bağlı olarak her şeyin ömrünü tamamlaması ve bozulması olasıdır. Ancak eski jeneratörler çalışmıyor olsada değerlendirilebilir. İkinci el jeneratör satanlar bizlerden teklif firmamızla irtibata geçebilirsiniz.

Kağıt Hurdası Alım Satımı

Hurda kitap geri dönüşüm alanlar hakkındaki okuyabilirsiniz. Şarkikaraağaç da kağıt ve karton hurdası alımı yapmaktayız. Tonajlı defter, kağıt peçete, fotokopi kağıdı hurdası, hurda okul kitabı tartımı yaparken uyguladığımız extra hassasiyetle size ederinden daha fazla oranda kazanç etme avantajı iletiyoruz. Şarkikaraağaç hurda kağıt fiyatları için arayınız. Piyasadan fazla fiyatlarla beyaz kağıt, koli hurdaları, renkli kağıt hurdası, karton hurdaları alım satımı yapan hurdacı firmalar içerisindeyiz. Şarkikaraağaç hurdacı firma olarak kuşe kağıt hurdası, kullanılmış gazete, bristol hurda almaktayız.

Şarkikaraağaçda Hurda Kurşun Alan Yerler

Doğada doğal olarak bulunabilir. Kurşun eski tarihlerden bu yana sıklıkla kullanılan metaller içindedir. Şarkikaraağaç hurdacı Hurdemsan Metal olarak kurşun levha, kurşun boru, hurda kurşun yağmur oluğu, Çatı minare kurşunu alıyoruz. Ayrıca Şarkikaraağaç da çinko hurda alım satımı yapıyoruz. Elinizde Çinko hurdası numaramızı gece gündüz arayabilirsiniz. Kurşun cevherleri kazma, patlatma, kırma ve öğütme ve benzeri aşamalardan geçmektedir. Daha sonra ekstraktif metalurji yöntemleriyle işlenmektedir. Yaşam alanlarımızda benzin katkısında, çeşitli alaşımlar üretilirken, pigmentlerde, kabloların yalıtımlarında, radyasyondan korunmak amaçlı yalıtım malzemelerinde, akü imali, askeri mühimmatlarda kurşuna yer verilmektedir.

Şarkikaraağaç’da Hurda Akü Alımı

Sulu akü hurdaları, kuru akü hurdaları, küçük akü hurdası almaktayız. Akü, sadece motor çalıştırmada kullanmakla sınırlı değildir. Bununla birlikte amperajı dengelemek, alıcılara elektrik akımı göndermek yüksek devirde alternatörün üreteceği voltaj düzenlemek amacıyla akülerden yararlanılarak cihaz korunmaya alınır. Şarkikaraağaç hurda akü fiyatları sormak için bizlerle iletişime geçin. Aküler; otomobiller, motorsikletler, otobüsler gibi enerji ihtiyacı olan toplu veya bireysel taşıma araçlarıyla bazı elektronik aletlerde kulanım görmektedir. Çalıştırma, ateşleme ve aydınlatma işleri için elektrik enerjisine ihtiyaç duyulan aletlerde kullanılmaya devam edilmektedir. Elektrik enerjisinin kimyasal enerji şeklinde depolanmasını sağlayan ihtiyaç duyulduğunda elektrik biçimde vermeye yarayan depolardır.

2.El İnşaat Malzemesi Alan Yerler

Bunun ile birlikte iflas eden fabrikalardan edindiğimiz defolu fayans, su geçirmez laminantlar, tavanlar, kiremitler satışı gerçekleştiriyoruz. İnşatlarda yük asansörleri, boya tabancası, harç pompası, alçı sıva karıştırma makinesi ikinci el demir inşaat iskelesi, plywood hurda 2.el olarak satılır. Şarkikaraağaç ilçesi yakınlarında yıkılmış ardiye vb binalardan alınan kullanılabilir durumda ikinci el çelik kapı, pimapenler, mutfak dolabı satıyoruz.

Hurda Elektronik Alan Yerler

Röleler, elektrik trafosu parçaları, kontaktör, akıllı telefon kartı, termik röleler, adaptör, GSM baz istasyonu kartları, elektrik panoları almaktayız. Her nevi elektronik ev aleti alımında bedelini teslim alırken ödüyoruz. Dizüstü bilgisayar Hurdası ekrankartı, porselen işlemci, ram, güç kaynağı, renkli yazıcı, ses kartı, scanner, lcd monitör, sunucu, ana kart, fotokopi makinesi, ADSL modem, DDR rulo artıkları, SATA hard disk, elektronik kart alıyoruz. Fön makineleri, ütü, kombi, klima, vantilatör, tartı, bulaşık makineleri, çay kahve makinesi, buzdolabı, merdaneli çamaşır makineleri, fırın, ocak, ütü masası fiyatı hakkında bilgi almak amacı ile irtibata] geçin.

Şarkikaraağaç Çelik Çatı Sökümü

Şarkikaraağaç da çelik konstrüksiyon ahır söküm işlerinizde 24 tecrübeye sahip uzman kadromuz ile hizmetler vermekteyiz. Kolaylık bakımından en uzun ömürlü çelik çatılardır. Metal çatı, kenet çatı, panel çatı, skylight, hareketli cam çatı, polikarbon çatı, tonoz çatı çeşitleri bulunmaktadır. Bütün bu çelik çatı tasarımlarının yıkım sökümü ötekinden farklı yapılmaktadır. Kapalı alanların en önemli yeri hiç şüphesiz çatılardır. Çelik çatılar kapalı alanların kullanım ömrünü uzatır. Çelik çatı makası sökümü için ekip oluşturduk. Arta kalan çelik malzemeler geri dönüşüme kazandırılmaktadır. Prefabrike yapı çelik konstrüksiyon ahırlar sökümünde işletmenin imar projelerine özen gösterilmelidir. Böylece 2.el çelik konstrüksiyon çatı makasları ve ikinci el çelik konstrüksiyon malzeme şeklinde satılacak olanlar ayrılarak değerlendirilebilir.

Şarkikaraağaç Hurdacı
Başa dön
Aramak İçin Tıklayın Whatsapp İle Yazın