Antakya Hurdacı

Antakya hurdacısı olarak hurda atık için en güncel fiyatları bizler sunuyoruz. Miktarı yüksek hurda satımlarında Antakya merkezindeki piyasadan yüksek fiyat teklifler etmekteyiz. Antakya hurdacı firmamız hizmetinizdedir.

Antakya da hurda alanlardan biri olmanın mutluluğunu personellerimizle yaşamaktayız. Geri dönüşüm işi yapan Antakya hurdacısı olarak her nevi hurda almaktayız. Antakya da hurda ve geri dönüşüm şirketiyiz.

Hurdemsan Metal deneyimleri ile Antakya hurdacılık faaliyetlerini profesyonellikle tamamlıyoruz. Satışını gerçekleştirmek istediğiniz malzemenin değerini yüklerken özel fiyat listesi ile hesaplıyoruz. Hurda eşya alımında ilgiyle hurda malzemenizi değerinde almaktayız.

Antakya’dan az kullanılmış ev eşyası ve hurda alımında hurdaların değerini yüksek fiyattan ödemekteyiz. Antakya hurdacı firmaları arasında çok beğenilen özel hizmetlerle ön plandayız. Hurdalarınızın edeceği parayı hesaplamamız için zaman kaybetmeden firmamız ile iletişim kurup 5 dakika geçmeden size özel fiyat teklifi edinebilirsiniz.

Hurdemsan Metal sizin gibi kaliteli hizmetlerin kıymetini bilen müşterilerine günün her saatinde hizmet veriyor. Antakya hurda borsasındaki anlık hurda fiyatlandırmasıyla alım satım yapıyoruz. Satacağınız her türden hurdaları konumunuzdan alıyoruz.

Antakya Hurdacı Telefonu

Hemen arayarak, yüksek hurda fiyat listesi ile hurdanızı peşin paraya döndürebilirsiniz. Görüldüğü üzere geri dönüşüm geleceğe ve doğaya yatırım yapmaktır. Sizde dilerseniz hurda satarak çevreyi korumaya yardımcı olabilirsiniz.

Bu sebep ile hurda satışı yapmak nedeniyle operatörlerimizi aramanız yeterli olacaktır. Yirmi dört senedir tonlarca hurdayı geri dönüşüm yöntemleri ile ekonomiye kazandırdık. Hizmetlerimizle çok daha fazla doğal kaynağın yok edilmesinin önüne geçildi.

Antakya yerinden hurda alımı hizmetlerimizi sürdürdüğümüz ilçeler içerisindedir. Antakya hurdacı telefon numarası sayfamızın altında kolayca tuşlayabileceğiniz yerdedir.

Antakya’da Hurda Alımı

Hurdası olanların memnun kalmasını öncelikli tutarak sürümden daha fazla yüksek kazanç elde etmeyi hedefliyoruz. Dolayısıyla her türlü profesyonel hizmeti kapınıza getiriyoruz. Antakya da yerinizden hurda alıyoruz.

Antakya’nın tümünde hurda alım satımı işlerinde profesyonel hizmetler sunuyoruz. Yüksek tonajlı hurda kurşun, demir, çinko, alüminyum, bakır, kablo ve sarı pirinç hurdası alırken yükseltilmiş fiyatlar sunmaktayız. Antakya’da hurda alım satımı yapanlar içinde kaliteli hizmet ve deneyimli çalışanlarımız ile piyasanın öncüsü konumdayız. Antakya’da hurda torna artığı, zamak antimon, çelik hurdası, çinko hurdası, kalay alımlarında iyi fiyat garantisi veriyoruz. Şimdi de sizlere Antakya da hurda alan fabrikalar ile firmamızın arasındaki farkı açıklıyoruz.

Antakya’nın Hurdacı Firması

Sizlerde her çeşit kurşun hurdası satışı yapmak amacıyla telefon numaralarımızı tuşlamalısınız. Profesyonel hizmetlerle kazanmaya özen göstererek standartlarımızı arttırmaya çalışıyoruz. Antakya’da hurdacı mı arıyorsunuz? Antakya’nın gözde geri dönüşüm firması Hurdemsan Metal en iyi hizmeti vermeye devam ediyor!

Antakyada hurdacı firması olarak Antakya’nın etrafında hurda alım satımı yapmaktayız. Her kilodaki hurda malzemenizin alım satımı için yakın çevredeki hurda taşıma mesai arkadaşlarımızı yönlendirmekteyiz. Hurdacılık hizmetlerinde 24 yıllık sektörel tecrübe ile hurdacılığa ferah bir nefes getiriyoruz. En yakın Antakya hurdacı firması olarak buradayız. Hatay’ın tüm ilçelerinde olduğu gibi Antakya çevresinde de hurdacılık ve geri dönüşüm hizmetlerimizi devam ettirmekteyiz. Tüm Hatay hurdacı ihtiyaçlarınız için buradayız.

Bakır Hurdası Alan Antakya Hurdacı

40 ambar, 3/8 bakır boru, bakır yanık hurda, hurda bakır profil, bakır (kızıl) talaş hurdası, soyma bakır hurda, antigron kırma granür bakır hurdası alanlar içerisindeyiz. Antakyanın çevresinde bakır hurdası alım satım hizmeti veriyoruz.

Yüksek tonajlı hurda bakır alımı bölümünde geniş bilgi yer alıyor. Antakya hurda bakır ton fiyatı her gün değişmektedir. Eşya, eski bakır tepsi, hurda levha, bakır hammadde, bakır petek alıyoruz.

Antakya’da bakır hurdası alabilmek maksadı ile depomuzu oluşturduk. Antakya hurda bakır fiyatları sormak için arayabilirsiniz. Antakyada hurda bakır alımı yapan hurdacı telefon numarasını hızlıca arayarak kaliteli servislerimizin keyfini sürmeye başlayın! Tencere, hurda TTR kırma granür, kazan, bakır teli, bakır lama hurdası alınır.

Antakya da Hurda Kablo Alım Satımı

Yüksek tonajlı kablo hurdası ticaretinde ederinden fazla fiyatlar sunuyoruz. Antakya’da hurda kablo alımı yapıyoruz. Ptt kablosu, telefon kablosu hurdası, ptt kablo içi yağlı (deşe), ptt kablo içi hurdası satmayı dileyenler şimdi bizi arayabilir.

%50 bakırlı kablo, elektrik kablo hurdası, hurda %30 bakırlı kablo, %40 bakırlı hurda kablo alım satımı yapıyoruz. Enye kablolar, hurda tek damar kablolar, karışık kablo hurdaları, antigron kablolar, iç tesisat kablosu hurdaları alıyoruz. Antakya merkezde kablo hurda alan yerler arasındayız.

Kablo hurdası alanlar hakkındaki makaleye bir göz atın. Antakya’nın en büyük hurdacısı Hurdemsan Metal firmamızla sizde kazançlı bir ticareti yapabilirsiniz. Yakın çevrede hurda çelik içli enerji kablosu, çelik zırhlı kablolar, hurda yeraltı enerji kablosu, fare yemez kablo hurdası alımı yaparken değerinin üstünde fiyat teklifini biz veriyoruz.

Antakya’da Hurda Alüminyum Alanlar

Alüminyum piston hurda, hurda alüminyum profil, alüminyum araiş hurda, alüminyum kartel, hurda alüminyum ofset matbaa alımı yapan firmayız. Hurda alüminyum imalat artığı, alüminyum kutu hurda, hurda alüminyum radyatör, alüminyum levha hurda, alüminyum talaş almaktayız. Antakya da yerinden hurda klima alüminyum radyatör, alüminyum curuf hurdası, hurda alüminyum alikobant içi siyah, hurda alüminyum eloksallı profil alımı için telefonunuzu beklemekteyiz.

Bize hurda satanların sayesinde her geçen gün tecrübe kazanıyoruz. Alüminyum, simgesi AI ‘dir. Gümüş renkli, sünek bir metal çeşididir. Sayfamızdaki Antakya alüminyum hurdası ton fiyatları güncellendi. Hurdacı firmamıza güvendiğiniz sebebiyle teşekkür ederiz.

Antakya hurda alüminyum alan yerler arasında öncüyüz. Alüminyum tencere, hurda alüminyum tabak, alüminyum petek hurdası, alüminyum jant, hurda alüminyum sac, alüminyum tel hurdası alan firmayız. Her tür tonajlı hurda alüminyum peşin alınır. Antakya hurda alüminyum fiyatları bulunan listemize ulaşmak için bizlerle irtibata geçin.

Antakya’da Hurda Sarı Alım Satımı

Antakyanın tümünde hurda sarı külçe, araba radyatörü hurdası, hurda bronz, hurda sarı fermuar talaşı, hurda sarı kırkambar, hurda sarı musluk vana, sarı su saati hurdası alan yerler arasında piyasasının üstünde fiyatları vermekteyiz. Antakya hurdacı firma Hurdemsan Metal firmamız adına hurda sarı alan firmalar arasındayız. Antakya hurdacı Hurdemsan Metal olarak MS-70 pirinç sarı araiş hurda, MS-58 çubuk ucu parça sarı, MS-58 sarı çubuk talaşı hurdası, pirinç sarı araiş hurdası, MS-64 sarı araiş ticaretinde piyasaya hakimiz.

Bu sayfada yer alan Antakyadaki hurda sarı pirinç kilo fiyatını arzu edenlere günlük göndermekteyiz. Hurda sarı pirinç alan yerler başlıklı metine göz atabilirsiniz.
Antakya hurda sarı fiyatları için arayın.

Antakya Hurdacı Hurda Demir Alımı

Antakya hurdacı firma olarak toplama demir hurda, demir talaş hurda, teneke hurdası, DKP demir hurdası, hurda ekstra demir alımı yapan hurdacı firmasıyız. Demir, Antakyada en çok satılan metaller arasında bol miktarda bulunabilir. Bu sayfadaki Antakya inşaat demiri ton fiyatlarını arzu edene günlük yolluyoruz. Gönderdiğiniz adresten demir merdiven korkuluğu, hurda tufal, hurda asansör, demir pencere korkuluğu, demir kapı, alıyoruz.

Güncel demir hurda fiyat listesi için gecikmeden arayın. Anlık demir hurda fiyatları sayfamıza bir göz gezdirmeniz pişman olmazsınız. Tonajlı demir döküm hurda, yıkım hurdası, hurda pik demir, parça inşaat demiri çubuğu, hurda inşaat demiri için peşin para ödeme yapmaktayız. Antakya’da hurda demir alan hurdacılar içindeyiz.

Antakyada Hurda Krom Alım Satımı

Nikel metal ile işlem gördüğünde paslanmaz oluşturulur. Sert bir yapıya sahip olduğundan zırhlı araçların kaplamaları dahil önemli alanlarda krom hurda kullanılıyor. Hatay Antakyada krom 202 hurdası, 430 krom hurdası, krom 202 kalite hurdası talaşı, krom makine parçası hurdası, 201 krom hurdası, krom 201 kalite hurdası talaşı, hurda paslanmaz krom 430 kalite talaşı alıyoruz.

Konumdan krom paslanmaz 304 kalite hurdası, 310 kalite paslanmaz krom hurda, krom 316 hurdası, krom 316 hurda talaşı, 304 krom paslanmaz hurda talaşı, krom 310 kalite hurdası talaşı alım satımı yapan Antakya hurdacılık firmaları arasındayız. Antakya’da hurda krom alımı yapan firmayız. Antakya hurda krom paslanmaz fiyatları sormak için yetkililerimizle irtibata geçin.

Hurda krom paslanmaz alan geri dönüşüm firmaları arasındaki Antakya hurdacı firmasıyız. Hurda krom alım satımı makalesine göz atarsanız pişman olmazsınız.

Antakya da Elektronik Hurda Alımı

Fön makineleri, ütü, kombi, klima, vantilatör, terazi, 4 programlı bulaşık makinesi, çay kahve makinesi, buzdolabı, merdaneli çamaşır makineleri, fırın, ocak, ütü masası alıyoruz. GSM kartları, adaptör, elektrik trafosu parçaları, röle, elektrik pano malzemeleri, IOS telefon kartları, kontaktörler, termik röle alıyoruz. Hurda Bilgisayar parçaları güç kaynağı, porselen işlemci, bozuk modem, DDR rulo artıkları, server, ram, ekrankartı, anakarat, LCD monitör, taşınabilir harddisk, ses kartı, tonerli yazıcı, fotokopi makinesi, resim tarayıcı, elektronik kart alıyoruz. Sıfır ve temiz kullanılmış elektronik ev aletleri için değerini anında ödüyoruz.

Antakya Sac Hurdası Alanlar

Sac hurdası geri dönüşüm yapan fabrikalar tarafından satın alınır. Kış bahçesi çatısı kapatmak amacı ile kullanabilirsiniz. Antakya da sac hurda alımı maksadı ile zaman harcamadan bizi arayabilirsiniz.

Varil, çatı, kapı, sandviç panel üretiminde kullanıldığı bilinmektedir. Farklı uçak ve gemi gövdelerinde, tekerlekli taşıma araçlarının kaplamasında sıkça kullanılmaktadır. Demir kapı, çatı, straforlu sandviç panel, varil üretim alanlarında levha sac kullanılmaktadır. Bütün saydığımız malzemelerin atıl durumda olana hurda sac levha denir. Sac; demirlerin levha şekline getirilmiş şeklidir. Silindirle farklı kalınlıklarda düzleştirilmektedir. Belirli standart ölçülerde kesilir.

2 el Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Alıyoruz

İkinci el krom paslanmaz kazan, tencere, tava, tepsi, cam bardak kurutma makineleri, tezgah altı dolap, servis bıçağı, tabak, bardak, tabak tezgahı satanlar bizi arayabilir. Ayran köpürtme makineleri, çay ocağı malzemeleri, espresso makineleri, mısır arabası, kıyma çekme makineleri dişlisi, tabldot, su sebili bulunduruyoruz. Elimizdeki döner ocakları, teşhir reyonları, hamur kazanları, lokanta tipi set üstü ocak, sanayi tipi aspiratör, krom evye, davlumbaz, dilendirici küveti, salata ve meze reyonları vb endüstriyel mutfak aletlerini incelemeniz amacıyla siz değerli müşterilerimizi ardiyelerimize davet etmekteyiz. Endüstriyel lokanta mutfağında kullanılan ekipmanları alıyoruz. Temiz durumda bulaşık makinaları, buz makineleri, çamaşır makinaları, tezgah, pizza hazırlama dolabı, tezgah altı iki kapaklı dolap alıp satmaktayız.

Antakya 2.El İnşaat Malzemesi Alan Yerler

Dolayısı ile iflas eden şirketlerden satın aldığımız minik küçücük defosu bulunan su geçirmez laminantlar, fayans kalebodur, tavanlar, kiremit satışı yapıyoruz. Hatay’ın Antakya ilçesi etrafında yıkılmış fabrika binalarından kenara ayrılan kullanılabilir durumda 2.el mutfak dolapları, kapı, pimapenler satıyoruz. Bazı projelerde yük asansörü, alçı sıva mikseri, boya makinesi, harç pompası 2.el iskele, hurda plywood alıyoruz.

Hurda Kurşun Alımı

Kurşun kullanılmakta olan en eski metaldir. Çeşitli pigmentlerde, benzin katkısı olarak, çeşitli alaşımlarda, mühimmatlarda, akü imalatı, radyasyon yalıtımlarında, kabloların yalıtımlarında kurşuna yer verilmektedir. Doğada nabit olarak rastlanmaktadır. Doğadaki cevherler kazma, kırma, patlatma ve öğütme ve benzeri aşamalardan sonra edilmektedir. Daha sonra ekstraktif metalurji ile kullanılabilir hale getirilmektedir. Hurdemsan Metal olarak Antakya’da kurşun oluk, hurda levha kurşun, kurşun boru hurda, Çatı minare kurşunu söküp alıyoruz. Ayrıca Antakya’da çinko hurda alım satım hizmeti sunuyoruz. Çinko hurdası satmak istiyorsanız merkezimizi geç olmadan aramadan karar vermeyiniz.

Fabrika ve Makine Sökümü

Yıkım işleri tamamlamak iş sağlığı ve ekosistemin korunması açısından risklidir. Uzmanlarca kontrollü bir şekilde yapılmalıdır. Her inşaatın inşa projesi diğerlerinden farklıdır. Dolayısıyla yıkım şekilleri de farklıdır. Fabrika sökümünden önce yıkılacak imalathanenin etraflıca incelenerek ihtiyaçlar dahilinde ekipman ve projenin ayarlanması çok daha doğru bir çalışma olacaktır. Antakya fabrika yıkım işleri güvenilir bir biçimde tamamlıyoruz.

Akü Hurda Alımı

Aküler, yalnızca motor çalıştırmada kullanımla sınırlı kalmazlar. Bunların yanı sıra voltaj ve amperaj dengelemesi yapmak, alıcılara akım göndermek gereğinden fazla devirlerde alternatörün üreteceği voltaj fazlalığını düzeltmek amacı ile aküden faydalanılarak motor korunmaya alınır.
Antakya hurda akü fiyatları için arayabilirsiniz. Akü; motosikletler, arabalar benzeri enerji ihtiyacı duyulan toplu veya bireysel taşıma araçları ile bir takım elektronik aletlerde kulanım görmektedir. Kuru akü hurdası, sulu akü hurdası, küçük akü hurdaları almaktayız. Aydınlatma, ateşleme ve çalıştırma işlerinde elektriğe ihtiyaç duyulan yerlerde kullanılır. Elektriği kimyasal olarak depolayan ihtiyaç duyulduğunda elektrik enerjisi olarak vermeye yarar.

Antakya da Plastik Hurda Alımı

Plastik hurdası, hidrojen, azot (N), Karbon, (O) oksijen ve diğer organik veya inorganik elementler kullanılarak oluşturulan monomerle polimer malzemelerin adıdır. Antakya’da hurda polipropilen, jelatin hurdası, ABS plastik hurdası, kristal polistiren hurdası alımında öncü firmayız. Antakya hurda pimapen fiyatları öğrenmek için bize ulaşabilirsiniz. Antakya da toptan pimapen parçası, mavi, kırmızı kapak hurda, beyaz şeffaf naylon poşet hurdası, hurda şeffaf pet şişesi, kırkambar plastik alımı yapan hurdacı firmasıyız.

Hurda Çinko Alımı

Geçiş metalleri içerisinde yer alan çinko açık gri mavimsi renklidir. Çinko elementi halojen, amonyak, siyanür, amin iyonlarıyla kompleks bileşikler meydana getirir.

Çinko metali, yer yüzünde en çok miktarda yer alan metal elementlerdendir. Antakya’da çinko çatı hurdası, hurda çinko levha alımı yapan hurdacıyız. Antik çağlardan bu yana biliniyor. Lakin üretim biçimi ve kullanımı tam anlaşılamadığından diğer metallerle karıştırılarak element olarak kullanılmıştır.

Kağıt Hurda Alanlar

Avantajlı liste fiyatı ile beyaz kağıt hurdaları, karton hurdaları, koli, hurda renkli kağıt alıyoruz. Antakya’da bristol hurda, gazete hurdası, hurda kuşe kağıt alımında en güncel fiyatı yayınlıyoruz. Adresten hurda defter, kitap hurdaları, fotokopi kağıdı hurdası, hurda kağıt peçete alımında alışkanlık ettiğimiz extra duyarlılıkla satıcılara ederinden daha fazla kazanma avantajı sunuyoruz. Antakya hurda kağıt fiyatları sormak için telefonumuza ulaşabilirsiniz. Kitap hurda alımı hakkında bilgi bulunan okumalısınız. Antakya da hurda karton ve kağıt almaktayız.

Antakya’da Hurda Jeneratör Alanlar

Antakya merkezde jeneratör hurdası alım hizmeti veriyoruz. Antakya hurda jeneratör fiyatları öğrenmek için bize çağrı bırakabilirsiniz. Bilindiği gibi her türlü malzemenin ömrünü tamamlaması ve bozulması mümkündür. Ama 2.el jeneratör çalışmıyor olsa dahi alınıp satılabilir.

Elektrik enerjisi kesintisi olan bölgelerde jeneratör kullanılmaktadır. Jeneratör hurdası satanlar bizden teklif isteyebilirsiniz.

Güncel Antakya Hurda Fiyatları

Profesyonel firma olarak bütün hurda alımlarını yükseltilmiş Antakya hurda fiyatları ile gerçekleştirmekteyiz. Anlık Antakya hurda fiyatları ile hurda satmak için uzmanlarımızı aramanız gerekmektedir. Sayfamızdaki Antakya hurda fiyatları her saat güncel olarak değiştirilmektedir. Anlık demir hurdası fiyatları başlıklı makaleyi ziyaret edin.

Çelik Raf Hurda Alım Satımı

Antakya hurda raf fiyatları sormak için çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. Demir raf hurdası alıyoruz. İkinci el metal raf ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.. Fiyat listesini incelemek için hurda raf hakkındaki konumuza bakabilirsiniz. Çoğunluk ile iflas eden ayakkabıcılar tarafından satışa sunulan çelik raf hurdaları, demir raf hurdaları, ürün teşhir reyonları, mağaza rafları, hurda market rafı arasından bizim seçtiğimiz kullanılabilir durumda 2.el hurda raf satışı yapıyoruz.

Çelik Konstrüksiyon Fabrika Sökümü

Çelik çatı sökümü işlerinde tecrübeye sahibiz. Söküm sonrası artan çelikler geri dönüşüme kazandırılmaktadır. Mekanlar için en önemli alan kuşkusuz çatıdır. Çelik çatı uzun ömürlüdür.

Antakya’da çelik konstrüksiyon fabrika sökümlerinde deneyimli uzman kadromuzla güvenli hizmetler vermekteyiz. Sağlamlık açısından en sağlam çelik çatılardır. Hareketli cam çatı, kenet çatı, panel çatı, skylight, metal çatı, tonoz çatı, polikarbon çatı çeşitleri bulunmaktadır. Bütün bu çelik çatı projelerinin söküm yıkımı diğerinden farklıdır. Prefabrike yapı ve çelik konstrüksiyon spor kompleksleri sökümünde işletmenin inşaat projeleri incelenmelidir. Bu şekilde 2.el çelik konstrüksiyon çatı makası ve 2.el çelik konstrüksiyon malzeme şeklinde satılabilecek olanlar ayrılarak değerlendirilebilir.

Antakya Hurdacı Sitesi

Hurda titanyum, şablon nikel, hurda karbür, motor hurda, hurda imalat artığı alıyoruz. Antakya oto sanayi hurdacısı olarak yakınınızdayız. Hurdacılıkda ayrım yapmıyoruz. Nema 46, Nema 17, Nema 34, Nema 23 hurda step motor alım yapıyoruz.

Hatay Antakya hurdacılar sitesi içinde 7/24 hizmet vermekteyiz. Asla hurda araç veya motorsiklet hurdası alımı yapmıyoruz. bu sebeple hurda otomobil yedek parça sormak maksadıyla aramamalısınız. Şüphesiz ki Antakya sanayisinde oto yedek parça alan dükkânlar bulabileceksiniz. Lütfen çıkma oto parçası işlerinizde o firmalar ile irtibata geçin.

Antakya Hurdacı
Başa dön
Aramak İçin Tıklayın Whatsapp İle Yazın