Çamlıhemşin Hurdacı

Çamlıhemşin hurdacısı olarak her türden hurda malzeme ticareti yapıyoruz. Nakite çevireceğiniz her nevi hurdaları almak için Çamlıhemşin de hurdacı deposu oluşturuyoruz. Hurdemsan Metal sizin gibi kaliteden ödün vermeyen müşterilerine hafta sonlarıda hizmet sunmaktadır. Çamlıhemşin etrafında hizmet veren Hurdemsan Metal deneyimleri ile Çamlıhemşin deki hurdacılık ve geri dönüşüm işlerine önem vermekteyiz.

Çamlıhemşin’in tümünde kullanılmış eşya ve hurda alım satımında peşin ödeme yapmaktayız. Rize Çamlıhemşin OSB çevresinde hurdacı firmasıyız. En büyük Çamlıhemşin hurdacısı olarak yükseltilmiş fiyatlarla faaliyet yürütüyoruz. Hurda alırken bedelini tartım yapılırken bildirdiğimiz fiyat listesi ile hesaplıyoruz.

Miktarı yüksek bakır,demir,alüminyum,kurşun,kablo hurdası satımında yüksek fiyat teklif etmekteyiz. Çamlıhemşin hurdacı firmalar içindeyiz. Çamlıhemşin hurda borsasında uygulanan anlık hurda fiyat listesi ile her cins hurda alımı yapmaktayız. Hurda eşya alımında sektörde geçirdiğimiz yılların kazandırdığı özgüvenle değerinden daha fazla fiyat listesi sunabiliyoruz.

Hurda malzemenizin tutarını hesaplamamız için çok geçmeden çağrı merkezimizi arayıp beş dk içinde fiyat teklifi vermemize yardımcı olabilirsiniz. Çamlıhemşin deki hurdacı firmalar içinde hizmetlerimiz ile liderlik yapıyoruz. Çamlıhemşinde hurdacı iş yerlerinden biri olarak sunduğumuz servisleri müşterilerimiz için derledik.

Çamlıhemşin’de Hurdacı Telefonu

Çamlıhemşin hurda alım satımı faaliyetlerimizi yürüttüğümüz ilçeler içerisindedir. Yirmi dört senedir on binlerce kilo sarı pirinç malzemeyi geri dönüşümle ülke ekonomisine kazandırdık. Bu sayede çevreye daha fazla zarar verilmemesi sağlandı.

Çamlıhemşin hurdacı numarası iletişim bilgilerimizin yer aldığı sayfanın altında tek tıklamayla arayabileceğiniz konumdadır. Çok zaman harcamadan arayın, güncel hurda fiyatlarıyla atık hurdaları satabilirsiniz.

Anlattığımız üzere hurdacılık doğaya yatırım yapmaktır. Şayet sizler de isterseniz elinizde bulunan hurda malzemenin satışını yaparak firmamıza katkı sağlayabilirsiniz. Bu nedenle hurda malzeme satışı yapmak amacı ile bizleri arayabilirsiniz.

Çamlıhemşin’deki Hurdacılar

Siz kıymetli müşterilerimizde her türden atık hurdası satışı sebebiyle telefonlarımızı cep telefonunuza ekleyebilirsiniz. Çamlıhemşin hurdacısı olarak Çamlıhemşin’in tüm ilçelerinde hurda alımı yapıyoruz. Her tonajdaki hurdalarınız için size en yakın bölgede bulunan araçlarımızı yönlendirmekteyiz. Hurdacılık alanında 24 yıllık deneyimle Çamlıhemşin piyasasına tazelik getiriyoruz. En yakın Çamlıhemşin hurdacı telefonlarımızı arayıp irtibata geçebilirsiniz. Rize’nin tümünde olduğu gibi Çamlıhemşin etrafında da profesyonel servislerimizi sürdürüyoruz. Kaliteli Rize hurdacı ihtiyaçlarınızda hizmet sunmaktayız.

Çamlıhemşin etrafında hurdacı firma mı arıyordunuz? Çamlıhemşin’in lider hurdacısı Hurdemsan Metal kurumsal ayağınıza getiriyor! Profesyonel anlayışla normalden çok kazanç elde etmeye özen göstererek kalitemizi arttırmaya çabalıyoruz.

Çamlıhemşin’de Hurda Alan Yerler

Çamlıhemşinde hurda ve ikinci el malzeme alım satımı işlerini yapıyoruz. Çamlıhemşinde konumdan hurda malzeme alım işleri yapıyoruz. Toptan sarı ve ekstra demir, bakır hurdası, kurşun, hurda kablo, hurda çinko, hurda alüminyum alımı yaparken yukarısında fiyat teklifi sunmaktayız. Çamlıhemşin merkezinde hurda alan hurdacılar arasında hızlı hizmetler ve deneyimli çalışanlarımız ile liderlik yapıyoruz. Hurdası olanların memnuniyetine öncelik vererek sürümden daha çok kazanmayı amaçlıyoruz. Dolayısıyla her türlü profesyonel hizmeti kapınıza kadar getiriyoruz. Çamlıhemşinde çinko, kalay hurda, çelik, hurda zamak, imalat artığı hurdası alımlarında özel fiyat garantisi veriyoruz. Bugün de siz kıymetli müşterilere Çamlıhemşin’de hurda alan fabrikalarla firmamızın arasındaki farkımızı anlatmaya çalışacağız.

Çamlıhemşin de Krom Hurda Alanlar

Hurda krom alan Çamlıhemşin hurdacı şirketiyiz. Krom hurdası alanlar linkine tıklayın. Rize Çamlıhemşinde paslanmaz krom 430 kalite hurda, 201 kalite krom paslanmaz hurda talaşı, krom paslanmaz 202 hurdası, hurda krom makine artığı, krom paslanmaz 430 kalite hurda talaşı, hurda paslanmaz krom 201 kalite, paslanmaz krom 202 kalite hurdası almayı devam ettiriyoruz.

Oldukça sert bir metal olduğundan zırhlı araç kaplaması dahil bir çok yerde krom hurda kullanıldığı bilinmektedir. Krom, nikel ile karıştırıldığında paslanmaz oluşur.

Adresten hurda krom paslanmaz 304 talaşı, paslanmaz krom 316 hurdası, paslanmaz krom 316 kalite hurdası, hurda krom paslanmaz 310, 310 kalite paslanmaz krom hurda talaşı, hurda paslanmaz krom 304 kalite alım satımı yapan Çamlıhemşin hurdacı firması olarak kaliteli hizmet veriyoruz. Çamlıhemşin’de hurda krom Çamlıhemşin hurdacısıyız.
Çamlıhemşin hurda krom fiyatları öğrenmek için yetkililerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Çamlıhemşin Hurda Bakır Alımı

Çamlıhemşinde bakır hurdası alan yerler içinde yeralıyoruz. Çamlıhemşin hurda bakır fiyatları öğrenmek için arayın. Hurda bakır levha, hurda bakırlı petek, hurda bakır hammadde, hurda, kap kacak alıyoruz.

Bakır alan Çamlıhemşin hurdacı numarasını zorlanmadan arayarak kaliteli hizmetin keyfini sürmeye başlayın! Tencere, bakır lama hurdası, tel hurda, hurda TTR kırma granür, büyük boy bakır kazan alımlarında peşin ödeme yapıyoruz. Çamlıhemşin’in hurdacısı olarak bakır hurda geri dönüşümünde deneyimliyiz.

Bakır talaş hurdası, 1/2 bakır boru hurdası, ince bakır profil, kırkambar hurda, hurda yanık bakır, soyma bakır hurdası, antigron hurda alım satımı yapıyoruz. Bakır hurda fiyatları içeriğimizde detaylı bilgi bulabileceksiniz. Sitemizdeki hurda bakır fiyat listesi bütün Çamlıhemşin için değişmiş olabilir.

Çamlıhemşin’de Alüminyum Hurdası Alım Satımı

Alüminyum bakırlı petek, eski alüminyum tencere, alüminyum tel hurda, hurda alüminyum çatı sac, alüminyum tas tabak, çıkma jant için nakit ödeme yapıyoruz. Hurda profil, alüminyum piston hurdası, alüminyum matbaa hurdası, alüminyum sert kartel hurda, alüminyum araiş için nakit ödeme yapıyoruz. Alüminyum talaş hurda, alüminyum imalat atığı, alüminyum radyatör peteği, alüminyum kutu hurdası, alüminyum levha ticareti yapıyoruz.

Buradaki Çamlıhemşin alüminyum kg fiyatını isteyenlere bedelsiz yollamaktayız. Hurda alüminyum alan yerler başlığıyla yazılmış yazıya göz atın Çamlıhemşin’de alüminyum hurdası alan firmalar içerisindeyiz. Bize destek olanların yardımıyla Çamlıhemşin’de her gün kurumsallaşıyoruz.

Her nevi yüksek tonajlı alüminyum hurdası alınır.
Çamlıhemşin hurda alüminyum fiyatları bulunan listemizi istemek için yetkililerimizle iletişime geçebilirsiniz. Alüminyum’un simgesi AI ve atom numarası 13 olan kimyasal bir elementtir. Rengi gümüş olan, sünebilen metal çeşididir.

Yerinden hurda alüminyum alikobant içi siyah, hurda alüminyum curufu, alüminyum klima radyatörü hurdası, alüminyum eloksallı profil alabilmek için irtibat kurmanızı beklemekteyiz. Hurdemsan Metal’a gösterdiğiniz destek sebebi ile size minnettarız.

Çamlıhemşin de Kablo Hurda Alım Satımı

Çamlıhemşin in en iyi hurdacısı ile çalışmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Ptt kablosu, hurda telefon kablolar, hurda ptt kablosu içi, ptt kablo içi yağlı hurdası satmayı isteyenler şimdi arayın. Çevremizde hurda fare yemez kablolar, hurda çelik zırh kabloları, yeraltı kablosu, çelik içli kablo alım satımında en güncel fiyatı vermekteyiz.

hurda kablonun kilosu kaç para hakkındaki metini okuyun. Çamlıhemşinde hurda kablo alan yerler arasında hizmetlerimizi vermeye çalışıyoruz. Çamlıhemşinin tümünde kablo hurda almaktayız. Hurda antigron kablolar, hurda enye kablolar, tek damar kablo, hurda karışık kablo, iç tesisat kabloları alıyoruz.

Yüksek tonajlı hurda kablo ticaretinde ederinden fazla fiyatlar gerçekleştiriyoruz. Elektrik kabloları, %30 bakırlı kablolar, %50 bakırlı hurda kablolar, %40 bakırlı kablolar ticaretinde tecrübeye sahibiz.

Çamlıhemşin Pirinç Sarı Hurda Alım Satımı

Hurdemsan Metal olarak hurda sarı talaşı, hurda çubuk ucu parça sarı, pirinç sarı araiş hurda, MS-70 sarı pirinç araiş, sarı araiş MS-64 alımıyla uğraşıyoruz. Buradaki Çamlıhemşin merkezdeki hurda sarı pirinç ton fiyatlarını grubumuzda günlük paylaşıyoruz. Anlık sitemizde bulunan sarı pirinç hurda alanlar metini okuyabilirsiniz. Çamlıhemşin hurda sarı fiyatları için bize çağrı bırakabilirsiniz.

Çamlıhemşin’de hurda sarı alım satım hizmeti veren firmayız. Çamlıhemşin şehir merkezinde sarı radyatör, hurda fosfor bronz araiş (Cusn8), kırkambar sarı hurdası, su saati, sarı musluk hurdası, hurda sarı imalat artığı, hurda sarı külçe MS-58 almaktayız.

Hurda Demir Alan Çamlıhemşin Hurdacı

Yerinden asansör malzemesi, demir kapı, hurda pencere korkuluğu, demir merdiven korkuluğu, tufal hurdası, ticaretiyle uğraşan hurdacı firmasıyız. Çamlıhemşinde tonajlı demir döküm hurdası, inşaat yıkım hurdası, hurda inşaat demiri çubuğu (parça), pik demir, inşaat demiri alıyoruz. Çamlıhemşinde extra demir hurda, talaş demir hurda, DKP demir hurdası, hurda teneke, toplama demir hurda ticareti yapan hurdacıyız.

Hurda demir alan hurdacılar içindeyiz. Anlık güncel hurda demir fiyatları için firmamıza ulaşın. Hurda demir alanlar gönderimize göz bakmanız pişman olmazsınız. Demir, Çamlıhemşin bölgesi genelinde en çok alınıp satılan metaller içerisindedir. Bu sayfadaki Çamlıhemşin ekstra demir hurdası kg fiyatı güncellenmiştir.

Çamlıhemşin’de Kağıt Hurdası Alımı

Geri dönüşüm kitap hurdası hakkında daha geniş bilgi edinmenize yardımcı olacak okumalısınız. Çamlıhemşin de karton, kağıt hurdası alan hurda geri dönüşüm firmaları içindeyiz. Çamlıhemşin’de bristol hurda, hurda kuşe kağıt, gazete hurdası almaktayız. En iyi fiyata peçete, defter hurdaları, kitap hurdaları, hurda A4 kağıtlar alım satımlarında göstermiş olduğumuz ekstra titizlikle sizlere piyasa değerinden daha fazla miktarda kazanma avantajı veriyoruz. Çamlıhemşin hurda kağıt fiyatları sormak için bize ulaşabilirsiniz. derinden çok liste fiyatlarıyla kartonlar, koli hurdası, hurda renkli kağıt, beyaz kağıt hurdası alımı yapan firmalar arasındayız.

Raf Hurda Fiyatları

Hurda depolama rafları alım satımı öncülük ettiğimiz alanlardandır. Çamlıhemşin hurda çelik raf fiyatları talep etmek maksadı ile hatlarımızı aramanız yeterlidir.

2.el raf hurdası ihtiyaçlarınız için çıkma raf stoğumuz mevcut. Daha geniş bilgi için ikinci el raf alanlar başlıklı sayfamıza bakabilirsiniz. Genellikle hizmet vermeyi bırakmış fabrikalar tarafından satışa çıkarılan teşhir rafları, orta reyonlar, çelik raf hurdası, demir raflar, market rafları içinden tarafımızdan seçilen yeni durumdaki ikinci el hurda raf satanlar içerisindeyiz.

Çamlıhemşin’de Hurda Çinko Alanlar

Çinko, yerkabuğunda en fazla çıkarılabilen metal elementlerinden biridir. Çinko elementi halojen, amonyak, amin, siyanür iyonlarıyla birleşerek kompleks bileşikler meydana getirir.

Çamlıhemşin bölgesinde çinko çatı hurdası, çinko levha alımında iyi fiyat sunuyoruz. Antik dönemlerden bu yana bilinen bir cevherdir. Fakat nasıl üretileceği ve kullanılacağı tam öğrenilemediğinden öteki metaller ile karıştırılarak kullanılmıştır. Mavimsi açık gri renklidir.

Plastik Hurda Alan Hurdacı

Plastik; karbon (C), hidrojen, azot, (O) oksijen ve bazı diğer organik ya da inorganik elementler ile oluşturulan monomer ve polimer malzemelere verilen isimdir. Çamlıhemşinde ABS plastik, polipropilen, jelatin, hurda polistiren kristal alım satımında liderlik etmekteyiz. Çamlıhemşin hurda plastik fiyatları öğrenmek için arayabilirsiniz.

Toptan mavi, kırmızı kapak hurdası, hurda pimapen parçası, hurda beyaz naylon, kırkambar plastik hurdası, hurda temiz pet şişe Çamlıhemşin hurdacısıyız.

Çamlıhemşin Hurdacılar Sitesi

Çamlıhemşin OSB organize sanayi bölgesi hurdacısı olarak yakınınızdayız. Hurda eşya alımında ayrım yapmıyoruz. Nema 23, Nema 17, Nema 34, Nema 46 step motor hurdası alıyoruz.

Rize Çamlıhemşin hurdacılar sitesi içerisinden hizmeti yerinize getirmekteyiz. Lakin hurda araç veya oto hurdası alıp parçalamıyoruz. Bu neden ile hurda veya ikinci el oto parçası temin etmek amacı ile telefon kabul etmiyoruz. Şüphesiz Çamlıhemşin oto sanayi sitesinde hurda otomobil parçası ihtiyaçlarınızı bulabilecek hurdacı firmaları bulabileceksiniz. Rica ediyoruz 2.el otomobil parçası ihtiyaçlarınızda o firmalarla irtibat kurmanız olacaktır.

Motor hurdası, hurda şablon nikel, karbür hurdası, titanyum hurda, hurda imalat artığı satmak amacıyla arayabilirsiniz.

İkinci el Endüstriyel Mutfak Malzemeleri Alıyoruz

Temiz kullanılmış olan bulaşık makinaları, tezgahlar, tezgah üstü dolaplar, çamaşır makinaları, pizza dolapları, buz makinesi alınır. Sanayi tipi mikser, su sebilleri, köpüklü ayran makineleri, kahve makineleri, pop corn makineleri, kıyma çekme makinesi, tabldot, elektrikli çay otomatı bulundurmaktayız. Dükkanımızdaki teşhir dolapları, döner ocağı, hamur yoğurma kazanları, sanayi tipi ocaklar, hücreli aspiratör, davlumbaz, krom paslanmaz evye, dilendirici küveti, krom paslanmaz dinlendirici vs endüstriyel tipte otel ve mutfak alet edavatını inceleyebilmeniz için alıcıları depolarımıza davet etmekteyiz. Temiz tabak kurulama tezgahı, cam bardak kurulama makinesi, tezgah altı 3 kapaklı dolaplar, servis bıçağı, tabak, bardak, paslanmaz krom tencere, kazan, tava, tepsi satmak isteyenler bizimle iletişim kurabilirsiniz. Sanayi tipi 2.el restoran mutfağı aletleri alıyoruz.

Çamlıhemşin’de Fabrika ve Makine Sökümü

Yıkım işleri tamamlamak iş güvenliği ve sağlığı sebepleriyle risk taşımaktadır. Uzmanlarca yapılmalıdır. Fabrika sökerken yıkıma hazırlanan üretim yerinin detaylı bir şekilde dolaşılması gerekir. Her binanın yapılış projeleri kendisine özgü olabilmektedir. Dolayısı ile yıkım şekilleri de projesine uygun yapılmalıdır. Çamlıhemşin’de fabrika yıkım ve söküm işleri güvenlik tedbirlerini alarak tamamlıyoruz.

Çamlıhemşin Hurda Fiyatları

Tecrübeli Çamlıhemşin hurdacısı olarak bütün hurda alımlarını özel hurda fiyatlarıyla tamamlıyoruz. Hurda kablo fiyatları başlığıyla paylaşılmış konuya göz atın. İnternet sitemizdeki Çamlıhemşin hurda fiyatları haftada bir güncelleniyor. Anlık hurda fiyatları sormak için arayın.

Çamlıhemşin de Hurda Jeneratör Alanlar

2.el jeneratör satanlar bizlerden teklif firmamızla kolaylıkla irtibata geçebilirsiniz. Çamlıhemşin etrafında jeneratör hurdası alım satım hizmetleri veriyoruz.
Çamlıhemşin ikinci el jeneratör fiyatları hakkında bilgi edinmek için arayabilirsiniz. Hayatımızı kolaylaştırılan elektriğin karşılanamadığı verilemediği alanlarda elektrik jeneratöründen faydalanılmaktadır. Bildiğiniz gibi her makinenin ömrünü tamamlayarak daha uzun süre kullanılamayacak hale gelmesi mümkündür. Lakin ikinci el jeneratörler bozukda olsa alınıp satılabilir.

Çamlıhemşinde Kurşun Hurda Alım Satımı

Doğada nabit olarak bulunmaktadır. Doğadaki cevherler patlatma, kazma, kırma ve öğütme aşamalarından sonra edilir. Ekstraktif metalurji ile işlenir. Hayatı kolaylaştırmak için kablo yalıtımı üretiminde, kimyasal maddelerde, askeri mühimmatlarda, çeşitli alaşımlarda, akü imali, benzin katkısında, radyasyondan korunmak amacıyla üretilen yalıtım malzemelerinde kurşuna yer verilmektedir. Çamlıhemşin hurdacı Hurdemsan Metal olarak hurda kurşun boru, kurşun levha hurdası, Cami minare kurşunu, kurşun yağmur oluğu hurdası alımı için yerinize ekip yönlendiriyoruz. Ayrıca Çamlıhemşin’de hurda çinko alıyoruz. Çinko hurdası satmak için numaralarımızı 7/24 arayın. Kurşun kullanılmakta olan en eski metaller içerisindedir.

Akü Hurdası Alanlar

Hurda kuru akü, küçük akü hurdaları, hurda sulu akü hizmetini başarıyla gerçekleştirmekteyiz. Ateşleme, aydınlatma ve çalıştırma işlerinde kullanılmaya devam ediliyor. Akü, sadece motor çalıştırmada kullanmakla sınırlı değildir. Bunlarla birlikte voltaj ve amperaj dengelemek, alıcılara akım iletmek çok yüksek devirde alternatörün üreteceği voltaj düzenlemek maksadı ile akülerin görevlerindendir.
Çamlıhemşin hurda akü fiyatları sormak için arayın. Akü; araba, elektrikli motosikletler, otobüsler gibi taşıma araçları ile bazı elektrikli aletlerde kulanım görmektedir. Elektrik enerjisinin kimyasal biçimde depolanmasını sağlayarak lazım olduğunda elektrik olarak vermeye yarayan depolama araçlarıdır.

İkinci El İnşaat Malzemeleri Satan Firmalar

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yıkılmış iş yeri binalarından kenara ayrılan hala kullanılabilir durumda 2. el pimapenler, mutfak dolapları, kapı alımı yapıyoruz. İnşaat alanlarında yük asansörü, harç mikseri, alçı sıva karıştırma mikseri, boya makinesi az kullanılmış portatif, plywood hurda 2.el olarak satılır. Dolayısıyla malesef işi bırakan esnaflardan edindiğimiz defolu laminantlar, fayanlar, tavan, kiremit ucuz fiyatlara satıyoruz.

Elektronik Hurdası Alan Yerler

Hurda Dizüstü bilgisayar parçaları sabit disk, modem, sunucu, tonerli yazıcı, DDR rulo artıkları, lcd monitör, yeni nesil ana kart, ses kartı, fotokopi makinesi, porselen işlemci, ekran kartı, power, resim tarayıcı, ram, elektronik kart alıyoruz. GSM baz kartları, kontaktörler, röle, IOS telefon kartları, adaptör, elektrik trafosu parçaları, elektrik pano malzemeleri, termik röleler alımlarında en yüksek fiyatı sunuyoruz. Çamaşır makineleri, klima, terazi, ütü, fön makinesi, ütü masası, ocak, filtre kahve ve çay makineleri, bulaşık makineleri, fırın, vantilatör, kombi, buzdolabı alıyoruz. Sıfır ve ikinci el elektronik ev aletleri alımlarında değerini teslim alırken ödemekteyiz.

Hurda Sac Alan Firma

Demir kapı, straforlu sandviç panel, çatı, varil üretiminde kullanıldığı bilinmektedir. Çeşitli tekerlekli otomobillerin kapaklarında, uçak ve gemi gövdelerinde yoğun biçimde kullanılmaktadır. Varil, straforlu sandviç panel, çatı kaplaması, demir kapı üretimlerinde kullanıldığı bilinmektedir. Tüm bu saydığımız eşyalardan sac hurdası temin edilir. Kiler çatısı kaplamak amacı ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çamlıhemşin sac hurdası alımı yaptığımız şehirlerdendir. Sac; metalin ince veya kalın levha şekline getirilen biçimidir. Merdaneyle farklı inceliklerde düzleştirilmektedir. İhtiyaca göre belirlenen ebat ve ölçülerde kesilmektedir. Hurda sac geri dönüşüm yapan hurdacılar tarafından toplanmaktadır.

Çamlıhemşin Çelik Konstrüksiyon Fabrika Sökümü

Çelik çatı sökümünü özenle yapıyoruz. Söküm sonrası kalan çelikler geri dönüştürülebilir. Kolaylık açısından en uzun ömürlü çelik satı olanlarıdır. Panel çatı, kenet çatı, metal çatı, skylight, tonoz çatı, hareketli cam çatı, polikarbon çatı benzeri çeşitleri vardır. Her çelik çatı tasarımlarının söküm yıkımı diğerinden değişiktir.

Binalar için en önemli konu şüphesiz çatıdır. Çelik çatılar binaların kullanımını hızlandırır. Çamlıhemşin çelik konstrüksiyon ahır söküm işlerinizde Yirmi dört tecrübeli geçmişe sahip ekibimiz ile güvenli hizmetler vermekteyiz. Çelik yapı ve prefabrik spor kompleksleri sökümünde binanın inşa projesine dikkat edilmelidir. Böylelikle ikinci el çelik konstrüksiyon çatı makasları ve ikinci el çelik malzemesi şeklinde satılabilecek olanlar değerinde alınabilir.

Çamlıhemşin Hurdacı
Başa dön
Aramak İçin Tıklayın Whatsapp İle Yazın