Kemalpaşa Hurdacı

Kemalpaşa’daki hurda alım ve geri dönüşüm firmaları içinde hurda demir alıyoruz. Hurda eşya alım satımında deneyimle hareket etmekteyiz. Kemalpaşa hurdacı Hurdemsan Metal size daima hizmet veriyor.

Kemalpaşa’nın hurdacısı Hurdemsan Metal liderliğinde Kemalpaşa genelinde hurda alım satım ve geri dönüşüm işlerine yeni bir boyut kazandırmaktayız. Kemalpaşa şehir merkezinin hurda ve az kullanılmış ev eşyası alıyoruz.

Hurdanızın tutarını öğrenmek için boş vaktinizin değerini bilerek numaralarımıza ulaşıp en geç 2 dakikada fiyat teklifi vermemize yardımcı olabilirsiniz. Kemalpaşa hurdacı firması olarak eşi benzeri olmayan hurdacılık hizmetleri sunmaktayız. Kemalpaşada hurdacılık yapan firmalar içinde çok seveceğiniz kişiye özel hizmetlerimiz ile öncüyüz.

Kemalpaşa da hurdacı iş yerlerinden biri olarak Kemalpaşa’nın tüm bölgelerinde sunacağımız servisleri sizler için anlatıyoruz. İzmir Kemalpaşa organize sanayi bölgesi etrafında hurda plastik ve metal dönüşümü yapan dökümhanemiz mevcuttur. Tonajlı alımlarda yüksek fiyat sunuyoruz. Kemalpaşa hurdacı profesyonel bir firma olarak hizmet veriyoruz.

Hurda alımı yaparken ortaya çıkan değerini yerinde peşin bir biçimde ödüyoruz. Elinizde bulunan her türden hurdayı adresinizden alıyoruz. Kemalpaşa hurda fiyat listesinden yukarıda hurda fiyatlarıyla alım satım yapmaktayız.

Kemalpaşa Hurdacı Firma Telefonu

Gereksiz zaman harcamadan arayıp, en iyi hurda fiyat listesi ile hurdanızı satarak peşin para elde edebilirsiniz. Bilindiği gibi hurdacılık doğaya ve geleceğe önem vermektir. Sizde isterseniz elinizde bulunan malzemeleri Hurdemsan Metal’a satarak bize yardım edebilirsiniz.

Bu yüzden hurda malzeme fiyatları öğrenmek amacıyla hizmet numaramızı tuşlamanız yeterlidir. 1998’den bu günlere tonlarca hurda bakırı geri dönüşüm yöntemleri ile ekonomiye kazandırmayı başardık. Hurdemsan Metal’ın işini hakkı ile yapması ile çevreye daha çok zarar verilmedi.

Kemalpaşa yerinden hurda malzeme alımı hizmetlerimizi sunduğumuz ilçeler içindedir. Kemalpaşa hurdacı telefon numarası iletişim sayfasının altında sadece dokunarak arayabileceğiniz konumdadır.

Kemalpaşa da Hurda Alan Firmalar

Kemalpaşa da hurda alım satımı yapıyoruz. Şimdi sizin gibi hurdasını satmak isteyenlere Kemalpaşa da hurda alan firmalar ile firmamızın arasındaki deneyimlerimizi anlatmaya çalışmaktayız. Toptan hurda sarı ve hurda demir, bakır, kurşun, kablo hurda, hurda çinko, hurda alüminyum alımında Kemalpaşa piyasasından yüksek fiyat listesi uygulamaktayız. Kemalpaşa da hurda alım satımı yapanlar içerisinde kaliteli hizmet ve tecrübeli çalışanlarımız ile sektörün öncülerindeniz.

Elindeki hurdaları satmak isteyenlerin memnuniyetini ön planda tutarak çok çalışmaktan kazanarak hizmet vermeyi arzu ediyoruz. Dolayısıyla her türlü profesyonelliği kapınıza kadar getirmeye çalışıyoruz. Kemalpaşa içinde istediğiniz yerden alüminyum hurdası alım hizmetleri veriyoruz. Kemalpaşa’da hurda çinko, torna makinesi artığı hurda malzeme, zamak hurda, çelik, kalay hurdası alımlarında özel fiyat veriyoruz.

Kemalpaşa’daki Hurdacı Firmalar

İzmir Kemalpaşa hurdacı firması olarak Kemalpaşa’nın bütün ilçelerinde hurdacılık hizmeti veriyoruz. Her tonajdaki hurdalarınızın alım satımı için uygun araçlarımızı gönderiyoruz. Tonajlı malzeme alarak standartlardan fazla kazanmaya önem vererek standartlarımızı arttırıyoruz. Hurdacılıkta Yirmi dört yıllık deneyim ile faaliyet alanımıza benzersiz yenilikler getirmeyi hedefliyoruz. En yakın Kemalpaşa hurdacı firmamızı aramanız yeterlidir. İzmirin tüm ilçelerinde yaptığımız gibi Kemalpaşa ilçesinde de tüm hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Bütün İzmir hurdacı ihtiyaçlarınızı gidermek için buradayız.

Kemalpaşa da en yakın hurdacı telefon numarası mı arıyordunuz? Kemalpaşa daki en profesyonel hurdacı Hurdemsan Metal’la tanışın! Sizlerde her türden hurda malzeme satışı nedeniyle firmamızı arayabilirsiniz.

Demir Hurdası Alan Kemalpaşa Hurdacı

Kemalpaşada toptan demir döküm hurda, inşaat hurdası, inşaat demiri çubuğu (parça) hurdası, pik demir hurdası, hurda inşaat demiri alım satımı yapılır. Kemalpaşa hurdacı olarak ekstra hurda demir, talaş demir hurdası, dkp demir, teneke hurdası, toplama demir hurdası alımında iyi fiyat sunuyoruz. Adresten hurda demir trabzan, asansör malzemesi, çıkma demir kapı, tufal hurdası, pencere korkuluğu, Kemalpaşa geri dönüşüm ve hurda firmasıyız. Demir hurdası, Kemalpaşa da çokça satılan madenler arasında yer almaktadır. Bu sayfadaki Kemalpaşa demir kilo fiyatı her zaman güncelleniyor.

Hurda demir alan geri dönüşümcüler içerisindeyiz.
Kemalpaşa hurda demir fiyatları öğrenmek için arayabilirsiniz. Anlık güncel demir hurdası ton fiyatı edinmek amacıyla gecikmeden arayabilirsiniz. Demir hurda alanlar gönderimize bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Kemalpaşa’da Hurda Alüminyum Alanlar

Hurda alüminyum tas tabak, alüminyum jant hurdası, alüminyum çatı sacı hurdası, alüminyum tel, alüminyum bakırlı petek hurdası, alüminyum tencere hurdası alıyoruz. Alüminyum’un atom numarası 13 ‘dür. Rengi gümüş olan, sünek bir metal çeşididir.

Kemalpaşa alüminyum hurdası alan hurdacılar içinde fark yaratıyoruz. Alüminyum sert kartel hurdası, profil, piston, alüminyum kalıp, araiş için peşin ödeme veriyoruz.

Kemalpaşa da yerinden hurda alüminyum eloksallı profil, hurda alüminyum curufu, hurda alüminyum kompozit, hurda klima alüminyum radyatör alabilmek için telefon etmenizi beklemekteyiz. Her türlü yüksek tonajlı hurda alüminyum alınır. Kemalpaşa hurda alüminyum fiyatları bulunan sayfamızı görmek için bizlerle irtibata geçin. Bu sayfadaki Kemalpaşa hurda alüminyum kilo fiyatını grubumuzdakilerle paylaşmaktayız. Levha, alüminyum kutu hurdası, alüminyum imalat atığı, ince alüminyum talaşı, alüminyum radyatör peteği alımı yapıyoruz. Bizlere duyduğunuz güven sebebiyle teşekkürü hak ediyorsunuz. Siz değerli müşterilerimizin desteğiyle Kemalpaşada durmadan yenilikler üretiyoruz.

Kemalpaşa Hurdacı Hurda Bakır Alımı

Bakır levha hurdası, bakırlı petek, hammadde, bakır eşya hurdası, eski bakır tepsi satmak için arayabilirsiniz. Kemalpaşa’da bakır alan hurdacı telefon numarasını tek tuşla arayın hızlı hizmetlerimizin tadını yaşamaya başlayın! Bakır alan hurdacılar makalemizde daha detaylı bilgi bulunabilir. Kemalpaşa hurda bakır kg fiyatı talep edebilirsiniz. Kırma antigron, yanık bakır, hurda 1/2 bakır boru, kalın bakır profil hurdası, kırkambar, soyma bakır hurda, bakır talaş hurdası alım faaliyetleri vermekteyiz. İzmir Kemalpaşa’da bakır hurda alan hurdacılar içerisindeyiz.
Kemalpaşa hurda bakır fiyatları hakkında bilgi almak için firmamızla irtibata geçebilirsiniz. Bakır lama hurda, kalaylı bakır tencere, bakır tel hurda, hurda TTR kırma, hurda bakır kazan alınır. Kemalpaşanın tamamında hurda bakır ticaretinde deneyimliyiz.

Kemalpaşa da Sarı Hurda Alanlar

Kemalpaşa hurdacı Hurdemsan Metal olarak sarı çubuk talaşı hurda, MS-58 hurda çubuk ucu parça sarı, pirinç sarı araiş hurdası, MS-70 hurda sarı araiş, MS-64 hurda sarı araiş alımıyla iştigal ediyoruz. Buradaki Kemalpaşadaki sarı pirinç kilo fiyatını güncel olarak göndermekteyiz. Hurda pirinç sarı içeriğiyle yazılmış konuyu inceleyin.
Kemalpaşa hurda sarı fiyatları öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kemalpaşa hurdacı firma olarak hurda sarı ticareti yapıyoruz. Kemalpaşa genelinde hurda bronz fosfor (Cusn8), hurda sarı su saati, hurda sarı imalat artığı, hurda sarı musluk, MS-58 sarı külçe hurdası, kırkambar sarı hurda, hurda sarı oto radyatörü alan yerler arasındayız.

Kemalpaşa’da Kablo Hurdası Alan Firma

Kemalpaşa’da tonajlı kablo hurdası alımı yaparken ederinden daha yüksek fiyat teklifi gerçekleştiriyoruz. Hurda telefon kablolar, hurda ptt kablosu içi yağlı, ptt kablo içi (deşe), hurda ptt kabloları satmayı dileyenler hemen arayın.

Hurda antigron kablo, enye kablo, karışık kablolar, tek damar kablo hurda, iç tesisat kabloları alan firmayız. %30 bakırlı hurda kablo, %40 bakırlı kablolar, %50 bakırlı hurda kablolar, hurda elektrik kabloları alımına liderlik yapıyoruz. Kemalpaşa da yer altı enerji kabloları, hurda çelik zırh kabloları, fare yemez kablo hurdaları, yer altı kablosu alım satımı yaparken en doğru fiyat teklifini biz veriyoruz.

Kemalpaşa’nın bütün ilçelerinde kablo hurdası alıyoruz. Kemalpaşa’da hurda kablo alımı yapıyoruz.

Kemalpaşa nın en iyi hurdacısı ile çalışmanın keyfini yaşıyoruz. Sayfamızda çok daha önce yazılmış kablo alan hurdacı makaleye göz atabilirsiniz.

Kemalpaşa da Hurda Krom Alımı

Kemalpaşa’da hurda krom alıyoruz.
Kemalpaşa hurda krom paslanmaz fiyatları için arayabilirsiniz. İzmir Kemalpaşada hurda krom 201, krom paslanmaz 430 kalite hurdası talaşı, 201 kalite paslanmaz krom hurda talaşı, hurda krom makine parçası, hurda krom paslanmaz 202 talaşı, paslanmaz krom 430 hurda, hurda paslanmaz krom 202 alıyoruz.

Krom hurdası fiyatları yazısını okusanız harika bir iş yapacaksınız. Yerinden hurda krom paslanmaz 304, krom paslanmaz 304 kalite hurdası talaşı, paslanmaz krom 316 kalite hurdası, 310 paslanmaz krom hurdası talaşı, krom paslanmaz 316 kalite hurda, krom paslanmaz 310 hurdası alımı yapan Kemalpaşa geri dönüşüm ve hurda firmaları arasındayız.

Hurda krom alan fabrikalar arasında faaliyet gösteren Kemalpaşa hurdacı firması Hurdemsan Metal hizmetinizde. Hurda nikelle işlem gördüğünde paslanmaz metal oluşturulur. Sert metallerden olduğu için dolayı zırhlı araçların kaplamaları dahil bir çok alanda hurda krom kullanılmaktadır.

Kemalpaşa Hurdacılar Sitesi

İzmir Kemalpaşa hurdacılar sitesi içinde hurda alım hizmeti vermekteyiz. Asla hurda araç veya elektrikli bisiklet hurdası alımı yapmıyoruz. Bu neden ile hurda veya çıkma otomobil yedek parçası için arama kabul etmemekteyiz. Eminizki Kemalpaşa sanayisinde ikinci el araba yedek parçası işi yapan firmalar mevcuttur. Rica ediyoruz 2.el araç parçası ihtiyacınızda onları arayınız.

Hurda motor, titanyum hurdası, hurda nikel şablon, imalat artığı, karbür hurdası alıyoruz. Kemalpaşa organize sanayi hurdacısı olarak yakınınızdayız. Hurda ticareti yaparken ayrım yapmıyoruz. Nema 17, Nema 46, Nema 34, Nema 23 step motor hurdası alım yapmaktayız.

Kurşun Hurdası Alanlar

Kurşun tarihten şimdiye kadar sıklıkla kullanılan metallerden biridir. Doğada doğal olarak çıkarılmaktadır. Kurşun kabloların izolasyonlarında, kimyasal maddeler ve pigmentlerde, mühimmat üretiminde, çeşitli alaşımlar üretilirken, benzin katkısı olarak, akü üretiminde, radyasyondan korunmak amaçlı yalıtımlarda kullanılmaktadır. Hurdemsan Metal olarak Kemalpaşa da çatı söküm kurşunu, hurda kurşun yağmur oluğu, kurşun levha hurdası, kurşun boru için yerinize geliyoruz. Ayrıca Kemalpaşa da hurda çinko levha alım satımı yapıyoruz. Çinko hurdası satın alan yerler bulmak istiyorsanız genel merkezimizi geç olmadan aramadan karar vermeyin. Doğadaki kurşun cevherleri kazma, patlatma, kırma ve öğütme aşamalarından geçmektedir. Daha sonra ekstraktif metalurji yöntemleri ile işlenir.

Kemalpaşada İkinci el Hurda Jeneratör Alan Hurdacı

Jeneratör hurdası satanlar bizlerden fiyat teklifi istemeden hurda jeneratörünüzü satarsanız zarar edersiniz. Uzun süreli kullanıma bağlı olarak her tür malzemenin ömrünü tamamlaması ve bozulması kaçınılmazdır. Ancak eski jeneratör bozuk olsa dahi kıymetli sayılmaktadır. Kemalpaşa’da ikinci el jeneratör alımlarında en yüksek fiyatı veriyoruz. Kemalpaşa ikinci el jeneratör fiyatları sormak için arayabilirsiniz. Geçici olarak elektriğe ihtiyaç duyulan bölgelerde elektrik jeneratörü kullanılmaktadır.

2.el Hurda Raf Alım Satımı

Demir raf hurdası alıyoruz. Kemalpaşa hurda çelik raf fiyatları istemek için telefonlarımızı arayabilirsiniz. İkinci el market rafı ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.. Fiyatları incelemek için 2.el raf alım satımı sayfamıza göz atmanız yeterli olacaktır. Genelde iflas eden butiklerden satın aldığımız ürün teşhir reyonları, mağaza raf hurdası, hurda market rafı, demir raf hurdaları, çelik raflar arasından bizim seçtiğimiz yeni durumdaki 2. el hurda raf satıcıları içindeyiz.

Kemalpaşa Hurda Çinko Alım Satımı

Çinko madeni, yer kabuğunda en fazla miktarda bulunan metal elementlerinden biridir. Çinko, eski çağlardan bu yana biliniyor. Ama nasıl kullanılacağı ve üretileceği tam manasıyla öğrenilemediğinden diğer metaller ile karıştırılan bir elementtir.

Geçiş metalleri içerisinde yeralan çinko açık gri mavimsi renktedir. Element olan çinko siyanür, amonyak, amin, halojen iyonları ile birleşerek kompleks bileşikler oluşturmaktadır. Kemalpaşa hurdacısı olarak hurda çinko çatı sökümü, çinko levha hurdası alıyoruz.

Elektronik Hurda Alan Yerler

Her türlü elektronik eşya alımlarında piyasadan yüksek fiyatlar vermekteyiz. Ütü, çay kahve makineleri, tartı, elektronik çamaşır makineleri, ütü masası, bulaşık makineleri, ocak, klima, vantilatör, mini buzdolabı, fırın, kombi, fön makinesi almaktayız. Dizüstü bilgisayar Hurdası ekrankartı, porselen işlemci, ram, power supply, dotmatrik yazıcı, ses kartı, resim tarayıcı, LCD monitör, server, ana kart, fotokopi makineleri, bozuk modem, DDR rulo, SATA hard disk, elektronik kart almaktayız. Termik röleler, IOS telefon kartları, şarj cihazı, elektrik trafoları, elektrik panoları, röleler, kontaktör, GSM istasyon kartları almaktayız.

Kemalpaşa Hurda Fiyatları

Tüm hurda alımlarını en yeni hurda fiyatlarıyla gerçekleştirmekteyiz. Daha kesin güncel hurda fiyatları metine göz atın. Güncel Kemalpaşa hurda fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için arayın. İnternet sitemizdeki Kemalpaşa hurda fiyatları hergün güncel olarak değiştirilmektedir.

Kemalpaşa da Sac Hurdası Alanlar

Kış bahçesi çatısı kapatmak amacıyla kullanılabilecek 2.el sac temin edebilirsiniz. Kemalpaşa bölgesinde hurda sac almak maksadıyla şimdi arayın. Sac; demirlerin levha biçimine getirilmiş biçimidir. Haddelemeyle çeşitli inceliklerde düzleştirilir. Belirli ölçülerde kesilmektedir. Sac hurdası geri dönüşüm yapan iş yerleri tarafından satın alınır. Varil, kapı, çatı, straforlu sandviç panel üretim alanlarında kullanıldığı görülmektedir. Farklı uçak ve gemi gövdelerinde, tekerlekli otomobillerin kapılarında sıklıkla kullanılmaktadır. Demir kapı, varil, çatı kaplaması, sandviç panel üretimi sırasında kullanıldığı bilinmektedir. Bütün bu saydığımız malzemelerden sac hurda çıkarılmaktadır.

Akü Hurdası Alım Satımı

Akü, yalnızca ateşlemeye kullanmakla sınırlı değildir. Bununla birlikte voltaj ve amperaj dengelemek, alıcılara elektrik akımı göndermek yüksek devirde alternatörlerin ürettiği voltajı gidermek amacıyla akü kullanılarak araç korunmaya alınır.
Kemalpaşa hurda akü fiyatları hakkında bilgi edinmek için arayabilirsiniz. Sulu akü hurdası, hurda küçük akü, kuru akü hurdası hizmetini başarı ile sunuyoruz. Çalıştırma, ateşleme ve aydınlatma işleri için elektriğe ihtiyaç duyulan aletlerde aküler kullanılmaktadır. Elektrik enerjilerini kimyasal olarak depolayarak ihtiyaç halinde elektrik enerjisi şeklinde vermeye yarar. Aküler; arabalar, motorsikletler benzeri taşıtlarla çeşitli elektronik alet edavatlarda kullanılır.

Kemalpaşa da Plastik Hurda Alan Hurdacı Firmalar

Plastik, (O) oksijen, Hidrojen, Karbon, azot (N) ve diğer organik ya da inorganik elementlerin oluşturduğu monomer ile polimer malzemelerin adıdır. Gönderdiğiniz konumdan hurda mavi kapak, kırkambar plastik hurdası, beyaz şeffaf naylon poşet, hurda pimapen imalat artığı, hurda pet şişe Kemalpaşa hurdacısıyız.

Kemalpaşa nın tümünde polistiren kristal, polipropilen moblen hurda, ABS plastik hurdası, hurda jelatin alımında en güncel fiyatları veriyoruz.
Kemalpaşa hurda plastik fiyatları için arayınız.

Çelik Konstrüksiyon ve Çatı Sökümü

Dayanıklılık bakımından en ideal olanı çelik satı olanlarıdır. Hareketli cam çatı, kenet çatı, panel çatı, skylight, metal çatı, tonoz çatı, polikarbon çatı benzeri çeşitleri bulunmaktadır. Tüm bu çelik çatıların yıkım söküm işleri birbirinden farklıdır. Kapalı alanların en önemli tarafı kuşkusuz çatılarıdır. Çelik çatı yalıtımları daha uzun ömürlüdür. Kemalpaşa çelik konstrüksiyon binaların sökümlerinde deneyimli personellerimiz ile güvenli hizmet veriyoruz. Prefabrik bina ve çelik konstrüksiyon hangarlar sökümü tamamlanırken binanın imar projesine dikkat edilmelidir. Böylece 2.el çatı makasları ve 2.el çelik konstrüksiyon malzemeler şeklinde satılabilecek olanlar değerlendirilebilir. Çelik çatı sökümü yapıyoruz. Söküm sonrası artan çelik parçalar geri dönüşüme kazandırılmaktadır.

Kemalpaşa’da Cam Hurdası Alan Yerler

Kemalpaşa merkezinde hurda cam alanlar içindeyiz. Cam tam ya da yarısaydam oldukça kırılgan bir yapıya sahip suları muhafaza eden inorganik amorf sert bir maddedir. Özellikle şeffaf süt şişesi, içecek şişesi, gazoz şişesi, cam su şişesi, cam kavanoz, soda şişesi, konserve şişesi, meşrubat şişesi, kola şişesi, çıkma oto camları hurdası, renkli cam şişe şeklinde cam hurdaları çok fazla geri dönüşüme gönderiliyor.

Kemalpaşa da Fabrika Sökümü – Makine Kesimi

Kemalpaşa’da fabrika yıkım hizmetlerinde yeterli tecrübeye sahip bir işletmeyiz. Binaların projeleri kendisine özgü olabilir. Dolayısıyla yıkımları farklı tamamlanmalıdır.

Fabrika sökümünde öncelikle yıkıma hazırlanan iş yerinin incelikle gezilerek ihtiyaçlar dahilinde aletlerin seçilmesi uygun olur. Fabrika yıkımı yapmak iş güvenliği açısından risk taşımaktadır. Uzmanlarca kontrollü bir biçimde tamamlanmalıdır.

Karton Hurdası Alanlar

derinden çok fiyatlarla beyaz kağıtlar, hurda koli, hurda karton, karışık renkli kağıt hurdaları alanlar arasındayız. Kemalpaşada hurda gazete, kuşe kağıt hurda, bristol hurda almaktayız. Sitemizde yer alan hurda kağıt alanlar hakkındaki gönderiyi okumalısınız. Kemalpaşa’da hurda kağıt, karton almaktayız. Dilediğiniz yerden peçete ve kağıt havlu hurdası, A4 kağıt hurdaları, hurda kitap, defter hurdası alımında göstermiş olduğumuz extra duyarlılık ile satıcıya daha çok kâr elde etme avantajı veriyoruz.
Kemalpaşa hurda kağıt fiyatları hakkında bilgi edinmek için arayınız.

Kemalpaşa 2.El İnşaat Malzemesi Alım Satımı

İnşaat şantiyelerinde inşaat vinci, boya tabancası, alçı mikseri, harç makinesi az kullanılmış inşaat iskelesi, ikinci el plywood 2.el olarak satılır. Bunun ile birlikte iflas eden depolardan edindiğimiz defolu fayans ve kalebodurlar, tavan, kiremit, laminant satışı gerçekleştiriyoruz. İzmir Kemalpaşa ilçesinde yıkılmış lokanta vb binalardan çıkma yeni gibi 2. el kapı, mutfak dolabı, pencere satıyoruz.

İkinci el Endüstriyel Lokanta Malzemeleri Alımı

2. El tabak tezgahı, bardak kurutma makineleri, tezgah üstü dolaplar, servis bıçağı, tabak, bardak, bakır tencere, kazan, tepsi, tava satmak isteyenler firmamızın numarasını arayabilir. Sanayi tipi 2.el cafe ve lokanta ekipmanları alıyoruz. Ayran makinesi, kıyma makineleri, espresso makinesi, bakır işlemeli çay otomatı, su sebilleri, tabldot, popcorn makineleri alımı yapmaktayız. İşyerimizdeki hamur yoğurma kazanları, döner ocakları, teşhir reyonları, restoran tipi 4 gözlü ocak, krom paslanmaz yemek dilendiricileri, krom paslanmaz davlumbaz, evye, dilendirici küveti, hücreli aspiratör ve benzeri endüstriyel otel ve mutfak alet edavatlarını inceleyebilmeniz için siz çok değerli potansiyel müşterilerimizi depolarımıza davet ediyoruz. İş görecek durumda bulaşık makinaları, tezgah altı dolaplar, tezgahlar, otel tipi çamaşır makinası, pizza dolapları, buz makinesi alınır.

Kemalpaşa Hurdacı
Başa dön
Aramak İçin Tıklayın Whatsapp İle Yazın