Anadolu Yakası Hurdacı

Anadolu Yakası hurdacı firmalar içerisinde ikinci el inşaat malzemeleri alıyoruz. Anadolu Yakası’dan hurda malzemeler ve ikinci el ev eşyası alımı yapıyoruz. Hurdanızı yerinden alıyoruz.

Hurdemsan Metal sektörel deneyimleriyle hurdacılık işlerine yeni anlamlar kazandırıyoruz. Yüksek tonajlı alımlarda yüksek fiyat uyguluyoruz. Anadolu Yakası hurdacısı firmamız hizmetinizdedir.

Anadolu Yakası hurdacı firmaları arasında takdire şayan hizmetlerimizle liderlik yapıyoruz. En yakın Anadolu Yakası hurdacı firması olarak hurda alıyoruz. Hurda alırken değerini tartılırken hesaplamaktayız.

Anadolu Yakası’da hurda plastik ve metal geri dönüşüm firmasıyız. Anadolu Yakası hurda atık piyasasından yukarıda hurda fiyatlandırması ile alım satım yapıyoruz. Hurda malzemelerinizin değerini hesaplamamız için zamanınızın değerini bilerek bizimle iletişim kurarak 3 dakika içerisinde avantajlı fiyat teklifi edinebilirsiniz.

Anadolu Yakası hurdacı firması olmanın haklı mutluluğunu bizi tercih edenlerle yaşamaktayız. Hurda alımlarında deneyimle hurdalarınızı kıymetinin üzerinde almaktayız. Anadolu Yakası hurdacı Hurdemsan Metal hurda satmak isteyenlere günün 24 saati hizmet vermektedir.

Anadolu Yakası da Hurda Alan Yerler

Müşterilerin memnuniyetini ön planda tutarak daha fazla çalışmaktan kazanç elde etmeyi hedef edindik. Bu nedenden dolayı her türde profesyonelliği kapınıza getirmekteyiz. Anadolu Yakasıda zamak antimon hurda, hurda çelik, kalay hurda, torna makinesi artığı hurda, hurda çinko almaktayız. Şimdi sizlere Anadolu Yakası’da hurda alan yerlerle Hurdemsan Metal arasındaki farkımızı anlatmaya çalışıyoruz.

Anadolu Yakasıda hurda alım satımı işlerini yapmaktayız. Yüksek tonajlı kablo hurda, bakır hurdası, alüminyum, çinko hurda, demir hurdası, kurşun ve sarı hurdası alırken fiyatlar sunuyoruz. Anadolu Yakası’da hurda alan yerler içinde profesyonel hizmet ve deneyimli kadromuz ile öncülük yapmaktayız. Anadolu Yakası içinde istediğiniz yerden hurda sarı alım hizmetini ücretsiz veriyoruz.

Anadolu Yakası’daki Hurdacılar

Anadolu Yakasıda hurdacı firması olarak Anadolu Yakası’ın tümünde hurdacılık yapıyoruz. Her miktardaki atık malzemenizin transferi için çevrenizdeki hurda taşıma elemanlarımızı gönderiyoruz. Çözüm üreterek standartlardan fazla kâr elde etmek istiyoruz.

Geri dönüşüm faaliyetlerinde 24 senelik tecrübeyle hurdacılığa bi dolu yenilik getiriyoruz. En yakın Anadolu Yakası hurdacı telefonumuzu arayabilirsiniz. İstanbul’un tüm ilçelerinde olduğu gibi Anadolu Yakası etrafında da hurda alım satımı hizmetlerimizi devam ettirmekteyiz. Kurumsal İstanbul hurdacı arayışınızda hizmet veriyoruz. Sizde her türden sarı hurdası satışı amacı ile numaralarımızı aramalısınız. Anadolu Yakası’da hurdacı yol tarifi mi arıyordunuz? Anadolu Yakası daki en profesyonel hurdacı firma Hurdemsan Metal yerinden hurda alımı yapıyor!

Anadolu Yakası da Hurdacı Telefon Numarası

Yirmi dört yıldan şimdiye dek on binlerce kilo alüminyum malzemeyi geri dönüşüm yöntemleri ile ekonomimize kazandırdık. Hizmetlerimiz ile ihtiyaçtan fazla doğal kaynağın yok edilmesi önlenmiş oldu. Çok zaman geçirmeden arayın, yüksek hurda fiyat listesi ile hurdalarınızı değerinde satabilirsiniz. Bu sebep ile hurda fiyat listesi talep etmek sebebi ile telefonumuzu tuşlamanız yeterlidir.

Anadolu Yakası hurdacı telefonu iletişim bilgilerimizin olduğu sayfanın içeriğinde sadece dokunarak arayabileceğiniz konumdadır. Okuduğunuz üzere hurdacılık doğaya ve geleceğe fayda sağlamaktır. Şayet siz de isterseniz topladığınız malzemeyi bize satarak ekonomiye katkı sağlayabilirsiniz. Anadolu Yakası adresten hurda malzeme alımı faaliyetlerimizi verdiğimiz ilçeler arasındadır.

Anadolu Yakası Sarı Pirinç Hurda Alan En Yakın Yerler

Anadolu Yakası’da hurda MS-58 sarı külçe, hurda bronz fosfor araiş, sarı musluk hurdası, hurda sarı kırkambar, sarı pirinç su saati, araba radyatörü hurdası, sarı pirinç talaş hurdası alımı yapıyoruz. Hurdemsan Metal firmamız adına Anadolu Yakası da hurda sarı alanlar içindeyiz. Hurdemsan Metal olarak MS-70 hurda sarı pirinç araiş, MS-58 çubuk ucu parça sarı, MS-58 sarı çubuk talaşı hurda, pirinç sarı araiş hurda, pirinç sarı araiş hurdası MS-64 alıyoruz.

Sitemizdeki Anadolu Yakası pirinç sarı fiyat listesini grubumuzdakilere her gün gönderilmektedir. Sayfamızdaki hurda sarı alan hurdacı konuya bir göz gezdirebilirsiniz. Anadolu Yakası hurda sarı fiyatları bulunan sayfamızı görmek için bizimle iletişime geçin.

Anadolu Yakasıda Hurda Demir Alımı

Tonajlı inşaat hurdası, hurda döküm demir, pik demir hurda, inşaat demiri çubuğu (parça) hurdası, inşaat demir hurdası alırız. Demir, yeryüzünde bol miktarda bulunan madenler içindedir. Bu sayfadaki Anadolu Yakası toplama demir hurdası kg fiyatı bugün güncellenmiştir. Anlık güncel demir hurda kilo fiyatı için Anadolu Yakası hurdacı firmamıza ulaşabilirsiniz. Anlık hurda demir fiyat listesi yazısını okursanız harika bir şey yaparsınız. Anadolu Yakası bölgesinde extra hurda demir, hurda teneke, demir talaş hurda, DKP demir, toplama demir ticaretiyle uğraşan hurdacıyız.

Demir hurda alan hurdacılar içerisindeyiz. Yerinden hurda pencere korkuluğu, hurda tufal, asansör malzemeleri, demir ev kapısı, hurda demir trabzan, alımı yapan hurdacıyız.

Anadolu Yakası Hurdacı Hurda Bakır Alımı

Anadolu Yakası da kurumsal hurdacı firması olarak bakır hurda geri dönüşümünde deneyimliyiz. Hurda bakır alan hurdacı alanında daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz. Hurda bakır fiyatları tüm Anadolu Yakası için geçerli olmayabilir. TTR kırma bakır granür hurda, bakır tel hurda, bakır tencere hurda, bakır kazan, lama bakır alınır. Anadolu Yakasıda hurda bakır alımı yapan hurdacı iş yerimizi bir tıklamayla arayın tecrübeli hizmetlerin tadını yaşayın! Anadolu Yakası da bakır hurdası almak amacıyla profesyonellerden oluşan bir bir kadro oluşturduk.
Anadolu Yakası hurda bakır fiyatları sormak için arayın.

Yanık bakır hurdası, antigron kırma (Granür), soyma bakır hurda, hurda 3/8 bakır boru, kırkambar bakır hurdası, hurda bakır profil, bakır (kızıl) talaş hurdası alım satımı yapıyoruz. Hurda bakır petek, eşya, hurda bakır kap kacak, bakır levha, ham madde almaktayız.

Anadolu Yakası’da Hurda Kablo Alım Satımı

Anadolu Yakası’da toptan kablo hurdası alışverişinde ederinden daha yüksek fiyat listesi sunuyoruz. Anadolu Yakası da hurda kablo alımı yapıyoruz. Hurda ptt kablosu içi, telefon kablosu hurdası, ptt kablosu, ptt kablo içi yağlı deşe hurdaları satmayı dileyenler bizimle iletişime geçin.

Elektrik kablosu, %30 bakırlı kablolar, %40 bakırlı kablo, %50 bakırlı hurda kablo alımında öncülük ediyoruz. İç tesisat kabloları, karışık kablo hurdası, tek damar kablolar, hurda antigron kablo, enya kablo hurdaları alım satımı yapıyoruz. Anadolu Yakası’da hurda kablo alan hurdacılar içinde yüksek ton fiyatını veriyoruz.

Daha detaylı sitemizdeki kablo hurda fiyatları metine göz atın. Anadolu Yakası ın en iyi hurdacısı ile bol kazançlı bir ticaret yaşamanızı arzuluyoruz. Yakın çevrede hurda fare yemez kablolar, çelik zırhlı kablolar, yer altı kablosu, yeraltı enerji kabloları alımında değerinin üzerinde fiyat listesini teklif ediyoruz.

Anadolu Yakası’da Hurda Alüminyum Alanlar

Her türlü tonajlı alüminyum hurdası alım satımı yapıyoruz. Anadolu Yakası hurda alüminyum fiyatları için arayabilirsiniz. Hurda alüminyum radyatör, alüminyum levha, alüminyum kutu hurda, alüminyum imalat atığı, hurda alüminyum talaş satışı yapmak maksadı ile iletişim kurabilirsiniz. Sitemizdeki Anadolu Yakası alüminyum ton fiyatlarını dileyenlere bedelsiz ulaştırmaktayız. Hurda alüminyum alan hurdacı başlıklı metini okuyabilirsiniz

Alüminyum, simgesi AI ve atom numarası 13 olan kimyasal element. Gümüş renkli, sünebilen bir metal çeşididir. Şirketimize verdiğiniz önem sebebi ile sizlere şükranlarımızı sunarız.

Hurda alüminyum tabak, alüminyum jant hurdası, alüminyum sac levha, alüminyum tel hurdası, petek, alüminyum tencere tava hurdası Anadolu Yakası hurdacılık firması olarak hizmet vermekteyiz. Alüminyum araiş hurdası, alüminyum kartel hurdası, alüminyum matbaa hurdası, alüminyum ince profil, hurda alüminyum piston için peşin ödeme yapıyoruz.

İstanbul Anadolu Yakası’da alüminyum hurda alanlar içindeyiz. Konumdan hurda alüminyum klima radyatörü, alüminyum curuf, hurda alüminyum kompozit, alüminyum eloksallı profil alımı yapmak için telefonlarınızı diliyoruz. Sizlerin sayesinde Anadolu Yakası çevresinde sürekli profesyonelleşiyoruz.

Anadolu Yakası da Hurda Krom Alımı

Hurda krom fiyatı sayfamızı incelemek konu hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayabilir. Anadolu Yakasıda hurda krom alan hurdacıyız. Anadolu Yakası hurda paslanmaz krom fiyatları öğrenmek için arayabilirsiniz. Krom hurdası alan firmalar içerisindeki Anadolu Yakası hurdacı dükkanıyız. İstanbul Anadolu Yakasıda krom paslanmaz 201 kalite hurdası, 201 krom hurda talaşı, 430 kalite paslanmaz krom hurda, krom paslanmaz 202 kalite hurdası, 430 paslanmaz krom hurda talaşı, hurda krom tank, hurda krom paslanmaz 202 talaşı alımı yapıyoruz.

Size en yakın adresten 304 krom hurda, 310 kalite krom paslanmaz hurdası, hurda krom 316, krom 310 kalite hurdası talaşı, krom paslanmaz 304 hurdası talaşı, paslanmaz krom 316 kalite hurdası alan fabrikalar içerisindeki Anadolu Yakası hurda ve geri dönüşüm firması olarak hizmet veriyoruz. Sert olduğundan zırhlı araba dahil bir çok yerde hurda krom kullanıldığı bilinmektedir. Nikel metaliyle işlenerek paslanmaz oluşturulur.

Kurşun Hurdası Alanlar

Hayatı kolaylaştırmak amacıyla kabloların izolasyonlarında, kimyasal maddelerde, benzin katkısında, çeşitli alaşımlar üretilirken, akülerin imalatında, askeri mühimmatlarda, radyasyon yalıtımlarında kurşun madeni kullanıldığı bilinmektedir. Dünyada doğal olarak bulunabilen madenler arasındadır. Kurşun bilinen en eski metallerden biridir. Doğadaki cevherler kazma, patlatma, kırma ve öğütme ve benzeri aşamalardan geçmektedir. Daha sonra metalurjik işleme ile işlenir. Anadolu Yakası hurdacı Hurdemsan Metal olarak levha kurşun, Minare ve Cami kurşunu, kurşun boru hurda, yağmur oluğu alımları yapıyoruz. Ayrıca Anadolu Yakası da çatı söküm çinkosu alım satım hizmeti sunmaktayız. Çinko hurdası satacak yer arayışındaysanız telefon numaralarımızı geç olmadan aramaktan çekinmeyin.

Fabrika Bozumu

Fabrika, şantiye yıkım işi yapmak iş güvenliği ve sağlığı nedenleriyle risklidir. Uzmanlarca kontrollü tamamlanmalıdır. Her binanın projesi kendine özgü olmaktadır. Bu nedenle yıkım gereksinimleri de ona göre tamamlanmalıdır. Anadolu Yakası’da fabrika yıkım işinize talip olmaktayız. Fabrika sökümünde öncelikle yıkılacak mülkün detaylı biçimde gezilmesi gerekiyor.

Anadolu Yakası 2 el Endüstriyel Mutfak Malzemeleri Alım Satımı

Temiz bakır kazan, tencere, tava, tepsi, cam bardak kurutma makinesi, tezgah üstü dolaplar, servis bıçağı, tabak, bardak, tabak tezgahı satmak isteyenler bizimle irtibat kurabilirsiniz. Titizlikle kullanılan bulaşık makinaları, tezgahlar, çamaşır makinaları, tezgah üstü dolaplar, pizza dolapları, buz makinesi alınır. Profesyonel mutfak malzemeleri alımı yapıyoruz. Çay ocağı malzemeleri, mısır makinesi, su sebilleri, espresso makinesi, tabldot, kıyma makineleri, köpüklü ayran makinesi bulunduruyoruz. Dükkanımızdaki teşhir reyonları, döner ocağı, hamur kazanı, hücreli aspiratör, krom evye, davlumbaz, küvet, salata reyonları, sanayi tipi kuzine vb. endüstriyel mutfak malzemelerini inceleyebilmeniz için alıcıları ardiyelerimize davet etmekteyiz.

Sac Hurdası Alanlar

Kış bahçesi çatısı kapatmak amacı ile kullanımı uygun olan hurda sac temin ediyoruz. Anadolu Yakası’da paslanmaz sac hurda alıyoruz. Demir kapı, straforlu sandviç panel, varil, çatı üretim alanlarında kullanıldığı bilinmektedir. Çeşitli tekerlekli arabaların kapaklarında, uçak ve gemi gövdelerinde kullanılmaktadır. Varil, demir kapı, çatı, sandviç panel üretimlerinde kullanıldığı bilinmektedir. Tüm bu malzemelerin eskimişine sac hurdası denilir.

Hurda sac geri dönüşüm yapan firmalarca toplanır. Sac; metallerin ince veya kalın levha haline getirilen şeklidir. İki silindir arasında çeşitli kalınlıklarda düzleştirilmektedir. Kullanım alanına göre belirlenen boyutlarda kesilir.

Anadolu Yakası Hurda Plastik Alanlar

Dilediğiniz yerden şeffaf pet şişe, kırkambar plastik hurda, hurda kırmızı ve mavi kapak, beyaz naylon, pimapen imalat artığı hurdası ticaretiyle uğraşan hurdacıyız. Plastik hurda, (H) hidrojen, azot, oksijen (O), (C) Karbon ve diğer organik ya da inorganik elementlerin oluşturduğu monomer ve polimer malzemenin adıdır.

Anadolu Yakası hurdacısı olarak polipropilen moblen hurda, polistiren hurdası, ABS plastik hurda, jelatin ticaretiyle uğraşıyoruz. Anadolu Yakası hurda plastik fiyatları bulunan listemizi talep etmek için arayın.

Anadolu Yakası Hurdacılar Sitesi

İstanbul Anadolu Yakası hurdacılar sitesi içerisinde hizmet sunmaktayız. Kesinlikle hurda araç veya otomobil hurdası alıp preslemiyoruz. Bu sebep ile hurda araba yedek parçası için aramamalısınız. Bundan eminiz Anadolu Yakası oto sanayisinde çıkma araba yedek parçası işleriyle uğraşan hurdacı firmaları mevcuttur. Rica ediyoruz bu işlerde onları arayınız.

Hurda imalat artığı, motor hurdası, karbür hurda, nikel hurda, titanyum satmak amacıyla irtibata geçebilirsiniz. Anadolu Yakası yeni sanayi hurdacıları içindeyiz. Hurdacılıkda ayrım yapmadan alıyoruz. Nema 46, Nema 23, Nema 34, Nema 17 hurda step motor almaktayız.

Anadolu Yakası’da Çelik Konstrüksiyon Fabrika Sökümü

Kapalı mekânlar için en önemli konulardan biri kuşkusuz çatılarıdır. Çelik çatılar daha uzun ömürlüdür. Çelik çatı söküyoruz. Sökümden kalan çelikler geri dönüşüme kazandırılır. Anadolu Yakası’da çelik konstrüksiyon depo sökülmesinde tecrübeli ekibimiz ile güvenli hizmet vermekteyiz. Çelik yapı ve prefabrike spor salonları söküm işlerinde işletmenin imar projeleri özenle incelenmelidir. Bu sayede ikinci el çatı makası ve 2.el çelik konstrüksiyon malzeme olarak satılabilecekler değerlendirilebilir. Kolaylık açısından en uzun ömürlü çelik çatılardır. Panel çatı, kenet çatı, metal çatı, skylight, tonoz çatı, hareketli cam çatı, polikarbon çatı gibi çeşitleri bulunmaktadır. Tüm bu çelik çatı makaslarının yıkım söküm işleri ötekinden değişiktir.

İkinci El İnşaat Malzemesi Satan Yerler

Yıkılmış ev vb. binalardan ayırılan kullanılabilir durumda 2. el pimapen pencereler, mutfak dolapları, çelik kapı alıyoruz. Şantiyelerde alçı makinesi, boya tabancası, inşaat vinci, harç mikseri az kullanılmış demir iskele, hurda 2.el plywood 2.el olarak satılır. Dolayısı ile iflas eden depolardan satın almış olduğumuz defolu fayans, laminant parkeler, tavanlar, kiremit satıyoruz.

Anadolu Yakası Kırık Cam Hurda Alım Satımı

Bu dönemde renkli ve şeffaf karışık gazoz şişesi, içecek şişesi, cam su şişesi, süt şişesi, cam kavanoz, meşrubat şişesi, soda şişesi, kola şişesi, konserve şişesi, şeffaf cam şişe hurdası, kırık araç camları hurdası şekillerinde cam hurda cinsleri bulunuyor. Cam yarısaydam veya saydam genellikle kırılgan bir yapıya sahip sıvı maddeleri muhafaza eden amorf ve organik olmayan katı bir maddedir. Anadolu Yakası merkezinde cam hurda alan firmalar içindeyiz.

İkinci El Hurda Jeneratör Alanlar

İkinci el jeneratör satanlar bizlerden teklif istemelisiniz. Bilindiği gibi her şeyin ömrünü tamamlayarak daha fazla kullanılamayacak hale gelmesi kaçınılmazdır. Fakat eski jeneratörler çalışmasa da alınıp satılır. İkinci el jeneratör hurdası alan yerler içindeyiz. Anadolu Yakası ikinci el jeneratör fiyatları için arayabilirsiniz. Yaşamımızı kolaylaştırılan elektriğin erişilemediği alanlarda jeneratör kullanılmaktadır.

Anadolu Yakası Hurdacı Fiyatları

Hurda kablo fiyatları 2024 içerikli makaleye göz atın. Tüm hurda alımlarını özel Anadolu Yakası hurda fiyatları ile tamamlamaktayız. Güncel hurda fiyatları ile hurda satmak için hemen arayın. Bu sayfadaki Anadolu Yakası hurda fiyatları haftada bir kez değiştirilmektedir.

Anadolu Yakası Çinko Hurda Alan En Yakın Firmalar

Anadolu Yakası bölgesinde hurda çinko çatı sökümü, hurda çinko levha alıyoruz. Çinko mavimsi açık gri renklidir.

Çinko, antik çağlardan bu yana bilinen bir cevherdir. Ancak üretimi ve kullanılması tam manası ile anlaşılamadığından başka metallerle karıştırılarak kullanılmaktadır. Çinko madeni, yeryüzünde en fazla miktarda çıkarılan metal elementlerinden biridir. Çinko elementi amin, amonyak, siyanür, halojen iyonları ile birleşerek bileşikler oluşturur.

Akü Hurda Alımı

Akü; arabalar, motorsikletler gibi taşıma araçlarıyla çeşitli elektrikli alet edavatlarda kullanılır. Elektriğin kimyasal olarak depolanmasını sağlayarak gerektiğinde elektrik enerjisi olarak vermeye yarar. Kuru akü hurdaları, küçük akü hurdası, sulu akü hurdası alıyoruz. Aydınlatma, çalıştırma ve ateşleme işlerinde akümülatörler kullanılmaya devam edilmektedir. Akü, sadece ateşlemeye kullanımla sınırlı kalmazlar. Aynı zamanda alıcılara akım iletmek, voltaj ve amperaj dengelemesi yapmak gereğinden fazla devirlerde alternatörlerin üreteceği voltaj fazlalığını düzenlemek maksadıyla aküler kullanılarak motor korunmuş olur. Anadolu Yakası hurda akü fiyatları öğrenmek için arayabilirsiniz.

Anadolu Yakasıda Çelik Raf Hurda Alımı

Genelde yenilen şarküterilerden aldığımız ürün teşhir reyonları, hurda çelik raf, hurda demir raflar, hurda market rafı, mağaza raf hurdası içinden tarafımızdan seçilen yeniden farksız 2. el raf hurdası satanlar içindeyiz. Hurda market rafı işleri öncülük ettiğimiz sektörlerdendir. 2. el market rafı ihtiyaçlarınız için çıkma raflarımız mevcuttur. Fiyatları incelemek için hurda raf ton fiyatı hakkındaki konumuza bakabilirsiniz. Anadolu Yakası hurda raf fiyatları hakkında bilgi almak maksadiyla hatlarımızı aramanız yeterlidir.

Hurda Elektronik Malzeme Alım Satımı

Akıllı telefon kartları, elektrik pano malzemeleri, röle, elektrik trafoları, kontaktörler, GSM baz istasyonu kartları, termik röleler, şarj cihazı alımlarında en iyi fiyatı vermekteyiz. Bulaşık makineleri, ocak, buzdolabı, terazi, çay ve türk kahvesi makinesi, saç kurutma makineleri, fırın, çamaşır makineleri, ütü masası, ütü, vantilatör, kombi, klima alımı yapıyoruz. Sıfır ve temiz kullanılmış elektrikli alet için değerini yerinde ödemekteyiz. Hurda Masaüstü bilgisayar parçaları işlemci, elektronik kart, anakarat, ekran kartı, DDR Rulo, ADSL modem, ram, tonerli yazıcı, güç kaynağı, resim tarayıcı, fotokopi makinesi, sunucu, CRT monitör, taşınabilir hard disk, ses kartı almaktayız.

Anadolu Yakası’da Hurda Karton Alım Satımı

Hurda kitap geri dönüşüm alanlar konusunda detaylı bilgi edinmenizi sağlayacak okumalısınız. Anadolu Yakası’da kağıt, karton hurdası almaktayız. Değerinden yüksek fiyatlarla karışık renkli kağıt hurdası, beyaz kağıt hurdası, kartonlar, koliler alımı yapan hurdacı firmalar içerisindeyiz.

Anadolu Yakası etrafında hurda bristol kağıt, kuşe kağıt, gazete hurdası alıyoruz. Dilediğiniz yerden kitap, defter hurdaları, kağıt peçete, hurda fotokopi kağıdı alımında göstermiş olduğumuz fazladan müşkülpesent sayesinde hurda satıcılarına çok daha fazla kazanma şansı iletiyoruz. Anadolu Yakası hurda kağıt fiyatları için arayabilirsiniz.

Anadolu Yakası Hurdacı
Başa dön
Aramak İçin Tıklayın Whatsapp İle Yazın